1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. HESİAD’da yeni yönetim belirlendi

HESİAD’da yeni yönetim belirlendi

Enerji Günlüğü - Hidroelektrik Santralleri Sanayi İşadamları Derneği (HESİAD) Başkanlığı’na Fahrettin Erman yeniden seçildi. Genel Sekreterlik ve...

HESİAD’da yeni yönetim belirlendi

Enerji Günlüğü - Hidroelektrik Santralleri Sanayi İşadamları Derneği (HESİAD) Başkanlığı’na Fahrettin Erman yeniden seçildi. Genel Sekreterlik ve Başkan Vekilliği görevini ise Taner Ercömert üstlendi.  

HESİAD Genel Kurulu bugün toplandı. Genel Kurul’da yapılan seçimlerle dernek yönetimi yeniden belirlendi. Yapılan seçim sonucunda HESİAD Yönetim Kurulu’na Fahrettin Arman (Ayen Enerji Genel Müdürü), Taner Ercömert  (Limak Enerji Genel Müdürü), Serpil Serdar (Akdenizli Elektrik), Y. Hüseyin Yücebaş (Ak Enerji) ve Uğur Cingi (IC İçtaş ) seçildiler. 

Türkiye' de hidroelektrik enerji üretimi konusunda faaliyet gösteren firmaların bir araya gelerek hidroelektrik enerji konusunda çalışmalar yapmak, sektörün sorunlarının çözümüne katkıda bulunmak ve sektördeki şirketler arasında işbirliği ve dayanışmayı sağlamak üzere oluşturdukları HESİAD’ın yeni yönetim kurulu iki yıl süreyle görev yapacak. 

Yeni yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağılımını da yaptı. Önceki Başkan Fahrettin Arman Başkanlık görevine yeniden getirildi. Başkan Vekilliği ve genel sekreterlik görevini Taner Ercömert, Saymanlık görevini ise Serpil Serdar üstlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler