1. HABERLER

  2. KÖMÜR

  3. Hindistan’daki devasa kömür sahasına Polonya desteği

Hindistan’daki devasa kömür sahasına Polonya desteği

Enerji Günlüğü - Hindistan’da bulunan 2 milyar ton rezerve sahip Deocha-Pachami kömür sahasının geliştirilmesi için Polonyalı şirketler teknoloji,...

Hindistan’daki devasa kömür sahasına Polonya desteği

Enerji Günlüğü - Hindistan’da bulunan 2 milyar ton rezerve sahip Deocha-Pachami kömür sahasının geliştirilmesi için Polonyalı şirketler teknoloji, madencilik çözümleri ve yüksek teknoloji ürünü özel ekipman sağlayacak.

Hindistan hükümeti, Asya’daki tek lokasyonda bulunan en büyük rezervi olarak kabul edilen Doğu Hindistan’daki Batı Bengal Eyaleti’nde bulunan Deocha-Pachami kömür sahasını, Polonya'daki madencilik şirketleriyle işbirliği içinde geliştirecek. Saha için Hindistan’ın Federal Kömür Bakanlığı yetkilileri ile Batı Bengal hükümeti ve Polonya’nın üst düzey yetkilileri arasında bir ön anlaşma imzalandı.

2 milyar tonluk yüksek kaliteli kömür rezervine sahip olduğu tahmin edilen saha için Polonyalı madencilik şirketleri teknoloji, madencilik çözümleri ve yüksek teknoloji ürünü özel ekipman sağlayacak. Deocha-Pachami sahasının geliştirilmesinde Batı Bengal hükümetiyle ortak olmayı öngören Polonyalı madencilik şirketleri arasında büyük bir koklaşabilir taş kömürü üreticisi olan Jastrzębska Spółka Węglowa SA, madencilik teknolojisi çözümleri sağlayıcısı JSW Innowacje SA, madencilik altyapısı uzmanı PeBeKa SA ve Polonya'daki en büyük madencilik ekipmanları üreticisi FAMUR bulunuyor.

 
Önceki ve Sonraki Haberler