1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. HİDRO

  4. Hirfanlı ve Yöresi HES kalite belgesi aldı

Hirfanlı ve Yöresi HES kalite belgesi aldı

Enerji Günlüğü - Hirfanlı ve Yöresi HES İşletme Müdürlüğü ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı.Elektrik Üretim A.Ş.'nin internet sitesinde...

Hirfanlı ve Yöresi HES kalite belgesi aldı

Enerji Günlüğü - Hirfanlı ve Yöresi HES İşletme Müdürlüğü ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi aldı.

Elektrik Üretim A.Ş.'nin internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Hirfanlı ve Yöresi HES İşletme Müdürlüğü ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi almak için 07.04.2014 tarihinde başladığı çalışmaların sonucunu alarak,denetimden sorunsuz geçti ve ISO 9001-2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi’ni almaya hak kazandı.

Hirfanlı ve Yöresi HES İşletme Müdürlüğünün belgeyi almaya hak kazanması nedeniyle İşletme Müdürlüğü ve Test Müdürlüğü personelinin katılımıyla bayrak çekme töreni yapıldı.

Yapılan törende konuşan İşletme Müdürü Abdulkadir Özdemir, "Zorlu bir sürecin ardından belgeyi almaya hak kazandığımız için mutluyuz. Ancak alınan bu belge hem kalitenin sürdürülebilir olması sebebiyle, hem de önümüzdeki süreçte almayı istediğimiz diğer yönetim sistemleri belgeleri açısından bir başlangıçtır. Bu belgenin alınması sürecinde emeklerini esirgemeyerek özverili bir çalışma sergileyen Kalite Yönetim Temsilcisi Sayın Ümit Arı’ya ve Kalite Yönetim Ekibine çok teşekkür ederim." dedi.

İşletme Müdür Yardımcısı Cemil Aytemir ise “Kamuda kalite bilincinin artırılması adına almış olduğumuz ve kalitemizi tescilleyen bu belge işletmemiz için gurur vericidir. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun." diyerek düşüncelerini ifade etti.

Önceki ve Sonraki Haberler