1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Hollandalı Carver Türkiye’de satışa çıkıyor

Hollandalı Carver Türkiye’de satışa çıkıyor

Hollandalı mikromobilite elektrikli aracı Carver, iki farklı model ve iki farklı alt donanım seviyesiyle Nisan ayında Türkiye’de yollarla buluşacak.

Hollandalı Carver Türkiye’de satışa çıkıyor

Enerji Günlüğü - Kayak’taki dönüş tekniği “carving” kelimesinden ilham alarak Hollanda’da 1994 yılında serüvenine başlayan ve geçen sene “En İyi Mikromobilite Elektrikli Aracı” seçilen Carver markası, Türkiye’de de trafiğe çıkmaya hazırlanıyor.

Mikromobilite çözümleri konusunda Avrupa’nın önde gelen markalarından Carver, Türkiye’de GRS Automobility güvencesiyle satışa çıkıyor. Test sürüşleri ve ön sipariş süreci başlayan Hollandalı marka iki farklı model ve iki farklı alt donanım seviyesiyle Nisan ayında yollarla buluşacak. Test sürüşleri ve ön sipariş süreci başlayan iki farklı donanım seviyesi ile gelen Carver S+ Carver R+ ve lojistiğe yönelik Carver Cargo modelleri, şehir içinde yolculukları pratik hale getirecek.

MOTOSİKLETLER GİBİ 45 DERECE AÇIDA YANA YATABİLİYOR

1+1 oturma düzeni, yüzde yüz elektrikli yapısı ve kompakt boyutlarıyla şehir içindeki mobilite ihtiyaçlarını karşılayacak Carver, Dinamik Araç Kontrol (DVC) sistemi sayesinde tıpkı motosikletlerdeki gibi 45 derece açıda yana yatabiliyor. Carver Cargo ise filolar ve KOBİ sahipleri için üst düzey bir alternatif haline gelecek. 

Kapalı yapısı ve yüksek dayanımlı şasisi sayesinde motosikletlerden daha güvenli ve konforlu yolculuk vaat eden Carver açılabilir tavan ve müzik sistemi de sunuyor. 

Test sürüşü ve ön sipariş için İstanbul Kâğıthane’deki GRS Automobility Showroomu, 444 77 48 iletişim numarası veya carverturkiye.com web adresi üzerinden erişim sağlanabiliyor.

Önceki ve Sonraki Haberler