1. HABERLER

  2. PETROL

  3. Hollandalı şirket iki adet petrol arama hissesini devretti

Hollandalı şirket iki adet petrol arama hissesini devretti

Enerji Günlüğü – Hollandalı Corporate Resources B.V. şirketinin 2 adet müşterek petrol arama ruhsatındaki hisselerinin Güney Yıldızı Petrol ve Aladdin...

Hollandalı şirket iki adet petrol arama hissesini devretti

Enerji Günlüğü – Hollandalı Corporate Resources B.V. şirketinin 2 adet müşterek petrol arama ruhsatındaki hisselerinin Güney Yıldızı Petrol ve Aladdin Middle East Ltd.’ye eşit oranlarda devri onaylandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğüdevir onayına ilişki aldığı kararı bugünkü Resmi Gazete’de yayımlayarak duyurdu.

Buna göre, Corporate Resources B.V.’nin AR/AME-GYP- CBV/2674, 2677 hak sıra no.lu 2 adet müşterek petrol arama ruhsatının her birindeki % 27,50’şer hissesinden %13,75’er hissesinin Güney Yıldızı Pet. Ür. Sond. Müt. ve Tic. A.Ş.’ye, %13,75’er hissesinin de Aladdin Middle East Ltd.’ye devri onaylanarak kesinleşti.

Karar gereğince, bu kararın yayımı tarihinde söz konusu iki adet ruhsatın her birindeki hisse oranları Aladdin Middle East Ltd. Şti.’nin %50, Güney Yıldızı Petrol Üretim Sondaj Müth. ve Tic. A.Ş.’nin %50 olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler