1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Hopa yeniden elektriğe kavuştu

Hopa yeniden elektriğe kavuştu

Enerji Günlüğü - Çoruh Elektrik, sel ve heyelan felaketinin ardından olaya hemen müdahale edip aralıksız çalışarak Hopa ve Arhavi ilçe merkezleri ile...

Hopa yeniden elektriğe kavuştu

Enerji Günlüğü - Çoruh Elektrik, sel ve heyelan felaketinin ardından olaya hemen müdahale edip aralıksız çalışarak Hopa ve Arhavi ilçe merkezleri ile köylerine tekrar elektrik enerjisi sağladı.

Bölgeye elektrik hizmeti veren Çoruh Aksa Elektrik Hizmetleri, tarihinin en büyük sel ve heyelan felaketini yaşayan Artvin Hopa’da meydana gelen elektrik kesintisine hızla müdahale ederek, Hopa ve Arhavi ilçe merkezi ile köylerine felaketin ertesi günü akşam saatine kadar yoğun çalışmalar sonucu elektrik vermeye başladı.

Artvin’de yaşanan sel ve heyelanların sonucunda meydana gelen direk yıkılması, iletken kopması gibi arızalar nedeniyle bölgede bir süreliğine elektrik kesintisi yaşandı.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde elektrik dağıtım ve perakende satış gerçekleştiren Çoruh Elektrik, felaketteki elektrik teçhizatlarının su ve balçık içinde olması nedeniyle can ve mal emniyeti açısından kontrol sağladıktan sonra bölgeye kademeli olarak elektrik verdi. Çoruh Elektrik, vatandaşların iletken kopması, arıza ya da elektrik kaçağı şüphesi halinde Çoruh EDAŞ ilçe müşteri hizmetleri merkezleri, sahada çalışan ekipler ve çağrı merkezlerine başvuruda bulunmaya çağırdı.

Önceki ve Sonraki Haberler