1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Huawei’nin yeni şarj ünitesi Türkiye’de

Huawei’nin yeni şarj ünitesi Türkiye’de

Huawei tarafından geliştirilen ve %95,5 verimlilik ve son derece düşük arıza oranına sahip olan FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi Türkiye'de kullanılabilecek. 

Huawei’nin yeni şarj ünitesi Türkiye’de

Enerji Günlüğü - Çin merkezli Huawei, FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesini Türkiye pazarına tanıttı. Bu yeni dijital güç teknolojisi, elektrikli araçların daha yüksek performans sergilemelerine ve daha iyi şarj deneyimi ile çalışmalarına yardımcı oluyor.

“DAHA İYİ ŞARJ DENEYİMİ GETİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Ürünün tanıtıldığı Elektrikli Araç Şarj Teknolojileri Ekipmanları Fuarı'nda bir değerlendirme yapan Huawei Dijital Enerji İş Grubu Genel Müdürü Guanliang Zhao, bu ürünün artık Türkiye'de kullanıma hazır olduğunu söyledi. Zhao; “Türkiye'de e-mobilitenin gelişmesinden heyecan duyuyoruz. Büyüyen elektrikli araç pazarına güvenilir ve verimli ürünler sunmak için yenilikçi teknolojiler geliştirmeye devam ediyoruz. Bu süreçte iş ortaklarımızla birlikte yenilikçi bir şarj ekosistemi oluşturmaya ve daha iyi şarj deneyimi getirmek için çalışmayı sürdürüyoruz. Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar süresince bize destek olan tüm iş ortaklarımıza teşekkür ederiz” dedi. 

YÜKSEK HIZDA ŞARJ 

Sıvı soğutmalı güç ünitesi ile 720 kW gibi yüksek bir güç çıkışı üretilebiliyor. Kabin, güç havuzu ve güç paylaşım matrisi sayesinde, yüksek hızda şarj gerçekleşiyor. AC/DC ve DC/DC modüllerinin ayrılması, güç ünitelerini DC ESS bağlantısı için daha erişilebilir hale getirir ve güç kapasitelerinden daha fazla yararlanılmasını sağlar. Ünite, 12 adede kadar çıkışı destekleyebilir ve 600 kW'a kadar çıkış gücü tek bir konektörle işlenebilir.

%95,5 VERİMLİLİĞE SAHİP

FusionCharge sıvı soğutmalı yüksek hızlı şarj ünitesi, 500 amperlik gücüyle yüksek hızlı şarj deneyimine imza atıyor. %95,5 verimlilik ve son derece düşük arıza oranına sahip olan ürün ayrıca, tamamen sıvı soğutmalı teknolojisi sayesinde 60dB'nin altında çalışarak, gürültü bariyerini de ortadan kaldırıyor.

İlgili Haberler
Önceki ve Sonraki Haberler