1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ICCI 2013 Enerji Fuarı`nı Taner Yıldız açacak

ICCI 2013 Enerji Fuarı`nı Taner Yıldız açacak

Enerji Günlüğü - ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 24 Nisan 2013 tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız...

ICCI 2013 Enerji Fuarı`nı Taner Yıldız açacak

Enerji Günlüğü - ICCI 2013 – 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 24 Nisan 2013 tarihinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız tarafından açılacak. 

Sektörel Fuarcılık tarafından düzenlenen ICCI 2013'ün 24 Nisan 2013 saat 10:00'da düzenlenecek açılış töreni ve konferansına Enerji ve Tabii Kaynakları Bakanı Taner Yıldız'ın yanı sıra, Bakan Yardımcısı Murat Mercan, TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Mücahit Fındıklı, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, ICCI Yürütme Kurulu Başkanı ve Enerji Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen ve Uluslararası Enerji Ajansı Baş Ekonomisti Fatih Birol katılacak.

BÖLGENİN EN BÜYÜK FUARI

Türkiye’nin bulunduğu coğrafyadaki en büyük ve en kapsamlı enerji fuarı ve konferansı olan ICCI 2013’te ulusal ve uluslararası en güçlü, en önemli enerji şirketleri yer alacak. Dünya enerjisi şirketlerinin kalbinin 3 gün boyunca İstanbul’da atmasını sağlayacak fuara 15 bin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor.

AÇILIŞI BAKAN TANER YILDIZ YAPACAK

19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2013 açılış konuşmasını Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız yapacak. Açılış töreninde ayrıca TBMM Enerji Komisyonu Başkanı Mahmut Mücahit Fındıklı, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Erol Kaya, EPDK Başkanı Hasan Köktaş, TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, ICCI Yürütme Kurulu Başkanı ve ETKB Müsteşar Yardımcısı Selahattin Çimen de birer konuşma yapacaklar.

Önceki ve Sonraki Haberler