1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ICCI 2013’de ikili iş görüşmeleri için kayıtlar sürüyor

ICCI 2013’de ikili iş görüşmeleri için kayıtlar sürüyor

minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:minor-latin>Enerji Günlüğü - Sektörel Fuarcılık, aynı anda fuar, konferans ve ikili iş...

ICCI 2013’de ikili iş görüşmeleri için kayıtlar sürüyor

minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:minor-latin>Enerji Günlüğü - Sektörel Fuarcılık, aynı anda fuar, konferans ve ikili iş görüşmeleri (B2B) gerçekleştirerek dünyada fuarcılık alanında bir ilk’e imza atıyor. Türkiye’nin en büyük enerji ve çevre organizasyonu 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2013, 24-26 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde yapılacak. Türkiye’nin bölge ülkeler arasında enerji merkezi haline gelmesini sağlayan ICCI 2013’ e bu yıl 300 firma ve 15 bin sektör temsilcisinin katılması bekleniyor. ICCI 2013’de ise program sadece enerji sektörüyle sınırlı kalmayıp, aynı zamanda çevre sektörünü de kapsıyor. Bu bağlamda, Ortadoğu, Körfez Ülkeleri, Kuzey Afrika, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Uzakdoğu ülkelerinin katılması planlanıyor.

 

mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:

minor-latin>ULUSLARARASI FİRMALARLA AYNI MASADA

Sektörel Fuarcılık enerji ve çevre alanında faaliyet gösteren tüm şirketleri, bu alanda Türkiye'de düzenlenen en büyük fuar ve konferans etkinliğine davet ediyor. Yepyeni iş olanakları ve işbirliklerinin sağlanması ve ticaret hacminin genişlemesi amacıyla düzenlenen ICCI 2013 B2B İkili İş Görüşmeleri etkinliğinde firmaların enerjilerini uluslararası bir sinerjiye dönüştürmesine aracılık etmesi amaçlanıyor. Fuarın ikinci günü olan 25 Nisan 2013 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi 11. Salon’da organize edilecek olan ikili görüşmeleri, Türk firmalarını Ortadoğu, Uzak Doğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkeleri alım heyetleriyle aynı masada buluşturacak. İkili İş Görüşmeleri etkinliği için şirketlerin kayıt başvuruları 10 Nisan 2013 gününe kadar devam ediyor.

mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:

minor-latin> 

mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-theme-font:

minor-latin>2012 YILINDA YÜKSEK BAŞARI

ICCI 201218. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve KonferansıB2B İkili İş Görüşmeleri etkinliği kapsamında 20 farklı ülkeden 73 Türk ve 22 yabancı firma bir araya getirilmiş ve araştırma sonuçlarına göre yüzde 90 müşteri memnuniyeti sağlayarak 136 toplantı gerçekleştirmiştir. ICCI 2012’de Avrupa firmalarının dışında, Ortadoğu, Bağımsız Devletler Topluluğu ve Çin’den özel delegasyonlar da etkinliğe katılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler