1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ICCI 2013`de Türk şirketleri yabancılarla 155 görüşme yaptı

ICCI 2013`de Türk şirketleri yabancılarla 155 görüşme yaptı

Enerji Günlüğü - 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ICCI 2013 kapsamında Türk ve yabancı şirketler arasında 155 ikili iş görüşmesi...

ICCI 2013`de Türk şirketleri yabancılarla 155 görüşme yaptı

Enerji Günlüğü - 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı ICCI 2013 kapsamında Türk ve yabancı şirketler arasında 155 ikili iş görüşmesi gerçekleştirildi. 

Türkiye’nin en büyük enerji, çevre fuarı ve konferansını düzenleyen Sektörel Fuarcılık, 19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı - ICCI 2013 kapsamında düzenlediği ikili görüşmelerle Türk şirketlerine yabancı şirketlerle işbirliklerini artırma imkanı sundu. 30 ülkeden 350 firmanın katıldığı fuarda ikili iş görüşmeleri ile yeni ulusal ve uluslararası işbirliklerinin hayata geçirilmesi hedeflendi.

TOPLAM 196 ŞİRKET İŞ GÖRÜŞMESİ YAPTI

Fuarın ikinci ve üçüncü günü organize edilen ikili görüşmeler, Türk firmalarını Avrupa, Ortadoğu, Uzak Doğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden firmalar ile aynı masada buluşturdu. Yepyeni iş olanakları ve işbirliklerinin sağlanması ve ticaret hacminin genişlemesi amacıyla düzenlenen ICCI 2013 B2B İkili İş Görüşmeleri Etkinliğinde toplam 196 görüşme gerçekleşti.

TÜRK VE YABANCILAR ARASINDA 155 GÖRÜŞME

21 farklı ülkeden 72 yabancı firmanın ve 84 Türk şirketin katıldığı ikili görüşmelerde Türkiye’nin ardından 19 katılımcıyla ilk sırada Almanya yer alırken, onu 13 katılımcıyla Çek Cumhuriyeti izledi. Türk ve yabancı katılımcılar arasında 155, Türk katılımcılar arasında 30, yabancı katılımcılar arasında 11 görüşme gerçekleşti.

KATILIM REKORU

B2B İkili İş Görüşmeleri Etkinliğine bu yıl rekor sayıda katılımcı olduğuna dikkat çeken Sektörel Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Bulak, "Türkiye’nin bölge ülkeler arasında enerji merkezi haline gelmesini sağlayan ICCI, her yıl daha fazla şirketin yer almak istediği bir organizasyon olmayı başardı. Gelecek yıl fuar alanımızı genişletmeyi ve daha fazla şirkete ICCI çatısı altında, 20’inci yılımızı kutladığımız yılda yer vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler