1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ICCI Enerji Ödülleri verilecek

ICCI Enerji Ödülleri verilecek

Enerji Günlüğü - ICCI 2015 Enerji Ödülleri 22 Şubat 2016 tarihinde Ankara JW Marriott Otel' de gerçekleşecek törenle sahiplerine verilecek.1994 yılından...

ICCI Enerji Ödülleri verilecek

Enerji Günlüğü - ICCI 2015 Enerji Ödülleri 22 Şubat 2016 tarihinde Ankara JW Marriott Otel' de gerçekleşecek törenle sahiplerine verilecek.

1994 yılından itibaren her yıl düzenlenen, kamu, özel sektör ve akademiyi bir araya getiren, fuar, konferans ve ikili iş görüşmelerini bir arada sunan Türkiye' nin ve Bölgenin en büyük Enerji ve Çevre platformu olan ICCI - Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında düzenlenen ve bu sene beşincisi gerçekleştirilecek olan ICCI Enerji Ödülleri Töreni 22 Şubat 2016 tarihinde Ankara JW Marriott Otel' de yapılacak.

Özellikle yenilenebilir enerji alanında yapılan yatırımları desteklemek amacıyla da verilen Enerji Ödülleri, bu sene Yenilenebilir Enerji Santralleri, Termik Enerji Santralleri ve Verimlilik kategorilerinde toplam dokuz dalda verilecek. Yenilenebilir Enerji Santralleri kategorisinde Rüzgar, Hidroelektrik, Jeotermal, Biyokütle ve Atık ile Güneş, Termik Enerji Santralleri kategorisinde Doğalgaz, Kömür ve Atık Isı santralleri ve Verimlilik kategorisinde Verimlilik Projeleri yarışacak.

Başvuruda bulunan santraller ve projeler, önceden belirlenen ve şeffaf bir şekilde kamuoyu ile paylaşılan ölçülebilir kriterlere göre puanlama sistemi ile jüri tarafından değerlendirilecek olup her kategoride en yüksek puanı alan santral ve proje belirlenecek. ICCI 2015 Enerji Ödüllerine başvuruda bulunan 50' ye yakın santralin başvuruları jüri tarafından değerlendirilecek olup, ödül almaya hak kazanan 9 Santral, 22 Şubat 2016 tarihinde Ankara JW Marriott Otel' de gerçekleşecek törenle kamuoyu ile paylaşılacak ve ödülleri verilecek. 

... 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler