1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. ICF Türkiye Başkanlığına Naci Demiral seçildi

ICF Türkiye Başkanlığına Naci Demiral seçildi

Enerji Günlüğü - Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği ICF Türkiye 2014 - 2016 Dönem Başkanlığına Naci Demiral seçildi.Uluslararası Profesyonel...

ICF Türkiye Başkanlığına Naci Demiral seçildi

Enerji Günlüğü - Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği ICF Türkiye 2014 - 2016 Dönem Başkanlığına Naci Demiral seçildi.

Uluslararası Profesyonel Koçluk Derneği (ICF Türkiye), 3. Olağan Genel Kurul seçimlerini 14 Mayıs 2014, Çarşamba tarihinde gerçekleştirdi. Seçim sonuçlara göre 2012 – 2014 Dönemi ICF Türkiye Başkanı Nur Velidedeoğlu Kavuncu unvanını 2014 - 2016 ICF Türkiye Dönem Başkanı seçilen Naci Demiral’a devretti.

Başkanlık seçimleri sonrası bir açıklama yapan ICF Türkiye Başkanı Naci Demiral; “2005 yılından bu yana ülkemizde koçluk mesleğinin yaygınlaştırılması ve tanınması için çalışmalar yürüten ICF Türkiye olarak, çalışmalarımıza yeni dönemimizde de tüm hızımızla devam edeceğiz. Koçluğun artık bir meslek olarak kabul edildiği ülkemizde bundan sonraki hedefimiz mesleğimizi daha çok insana ve farklı kitlelere anlatmak olacaktır. Umuyorum ki mesleğimizin yakın gelecekte, tıpkı dünyada olduğu gibi Türkiye’de de bilinirliğini katlanarak artıracaktır. Geçmiş dönem başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerimize bugüne kadar sarf ettikleri emekler için şahsım ve 2014-2016 Dönemi Yönetim Kurulu adına teşekkür ederim” dedi.

YÖNETİM KURULU

Seçimlerde 2014 - 2016 dönemi yönetim kurulu listesi de belli oldu. Böylece; alfabetik isim sırasına göre; Yönetim Kurulu Asıl Üyeleri; Burcu Yarar, Manolya Tanla, Nuray Türkkan, Naci Demiral, Osman Erk, Souzan Bachır, Tunçel Gülsoy. Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri; Ahmet S. Koçel, Rana Pendar, Aslı Poyrazoğlu, Umut Kısa, Burcu İlyem Karaoğlu. Denetleme Kurulu Asıl Üyeleri; Gültekin Doğan, Rana Beri, Serdar Lale. Denetleme Kurulu Yedek Üyeleri; Aydan Kayserili, Ayşegül Yılmaz, Esra Aksüyek. Disiplin Kurulu Asil Üyeleri; Narınç Ataman, Özlem Sarıoğlu, Sema Süvarioğlu. Disiplin Kurulu Yedek Üyeleri; Dilek Yıldırım Akgün, Nurşen Kaya, Hande Arman olarak belirlendi.

Önceki ve Sonraki Haberler