1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İçişleri Bakanlığı 10 Stajyer Kontrolör alacak

İçişleri Bakanlığı 10 Stajyer Kontrolör alacak

Enerji Günlüğü - İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında 10 adet Stajyer Kontrolör personeli alacak.İçişleri Bakanlığı, merkez teşkilatında Genel...

İçişleri Bakanlığı 10 Stajyer Kontrolör alacak

Enerji Günlüğü - İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında 10 adet Stajyer Kontrolör personeli alacak.

İçişleri Bakanlığı, merkez teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 10 adet Stajyer Kontrolör kadrosuna 24 - 25 Şubat 2016 tarihlerinde Ankara’da yapılacak Giriş (Sözlü) sınavı ile personel alınacağını açıkladı.

Adaylar; Bakanlığın www.icisleri.gov.tr adresli internet sitesinde yer alan “2015-2016 yılı Mahalli İdareler Stajyer Kontrolörlüğü Giriş (Sözlü) sınavı İş Talep Formuna” 04-08 Ocak 2016 tarihleri arasında ilgili sınav duyurusu bölümünde yayımlanacak olan başvuru linki aracılığıyla e-Devlet şifresi ile erişip elektronik ortamda doldurarak müracaat edecekler.

Adaylar, Bakanlığımız www.icisleri.gov.tr internet sitesinde ilan edilerek istenilecek diğer belgeler ile birlikte İş Talep Formunun çıktısını imzalayıp, resim yapıştırılmış olarak 01-05 Şubat 2016 tarihleri arasında (09:00-12:00/13:30-17:30) saatleri arasında ilgili sınav bürosuna elden teslim edecekler.

Giriş (Sözlü) sınavı sonucu; kesin başarı puanı en yüksek olan adaydan başlanmak suretiyle ilanda yer alan boş kadro sayısı kadar asil ve yeteri kadar yedek olmak üzere açıklanacak. Asil ve yedek listesi Bakanlığımız www.icisleri.gov.tr adresli resmi internet sitesinden ilan edilerek duyurulacak.

Önceki ve Sonraki Haberler