1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. ICSG İstanbul 2019’un programı belli oldu

ICSG İstanbul 2019’un programı belli oldu

Enerji Günlüğü - Akıllı şehir ve şebekelere yön verecek tüm konuların ele alınacağı 7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre...

ICSG İstanbul 2019’un programı belli oldu

Enerji Günlüğü - Akıllı şehir ve şebekelere yön verecek tüm konuların ele alınacağı 7. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı’nın (ICSG İstanbul 2019) programı açıklandı.

25-26 Nisan tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek olan ICSG İstanbul 2019 Kongre ve Fuarının ikinci yürütme kurulu toplantısı fuarın stratejik partnerliğini üstlenen Enerji Verimliliği Derneği’nde (ENVER) yapıldı. 25 Mart Salı günü gerçekleşen ve moderatörlüğünü ENVER Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Şen'in yaptığı toplantıda, ICSG İstanbul 2019'un kongre programı açıklanırken aynı zamanda fuara dair önemli detaylar paylaşıldı.

VERİMLİLİK İÇİN SAYISIZ FIRSATLAR SUNULACAK

ICSG İstanbul 2019 Yürütme Kurulu toplantısında Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Matthias Finger, ICSG İstanbul 2019’da altyapılarda verimliliği artırmak için sayısız ve benzersiz fırsatlar sunulacağına bir kez daha değindi. ICSG İstanbul 2019 ile gelişmekte olan tüm ülkeler için fikirlerin faydaya dönüşmesine öncülük etmek istediklerini bildiren Finger ICSG İstanbul 2019'da geleneksel altyapı sınırlarının aşılacağını yeni ve farklı hizmetlerin bir araya geleceği bir Kongre ve Fuara tanıklık edileceğini ifade etti. 

AKILLI ENERJİYE DAİR TÜM KONULAR KONUŞULACAK

ICSG İstanbul 2019’da açılış konuşmaları Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği (ELDER) Başkanı Serhat Çeçen,  Enerji Verimliliği Derneği (ENVER) Başkanı Murat Kalsın,  Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği (GAZBİR) Başkanı Yaşar Arslan ve Mimarlar ve Mühendisler Grubu (MMG) Başkanı Osman Balta tarafından yapılacak. 

ICSG İstanbul 2019; IEEE PES Endüstri Paneli: Akıllı Şebekeler ve Şehirler için Stratejik Teknoloji Trendleri,  Akıllı Şebekeler ve Şehirlerde Ölçüm Altyapısı ve Veri Güvenliği Paneli, Yenilenebilir Enerji Entegrasyonunun Artırılmasından Kaynaklanan Değişiklikler ve Fırsatlar konulu Almanya – Türkiye İşbirliği Paneli, Akıllı Enerji Politikaları ve Regülasyon Paneli,  Akıllı Şehirlerin Yönetimi Paneli ve Akıllı Dağıtık Enerji Paneli'ne ev sahipliği yapacak.  

Akıllı Şehirlerde Sanayileşme, Gelecek Nesil Şebekeler ve İletişim Altyapıları, Dijital Şebekelerde İleri Jenerasyon Powerline Haberleşmeler, Akıllı Kentsel Devinim, Ulusal Enerji Verimliliği Eylem Planında Akıllı Uygulama Fırsatları, Akıllı Şehir Mobilyaları, Bağlantılı Sistemler, DağıtımTarafı Enerji Verimliliği Fırsatları, Akıllı Enerji  Altyapısı ve Yeni Nesil Mobilite  ve daha birçok konunun konuşulacağı ICSG İstanbul 2019 ayrıca enerji verimliliğini artırmak için fırsatlar sunacak.

 
Önceki ve Sonraki Haberler