1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. Ideasb2b YEDAŞ`tan övgüyle söz etti

Ideasb2b YEDAŞ`tan övgüyle söz etti

Enerji Günlüğü - Dünyaca ünlü dergi Ideasb2b Business to Business editörleri, Kalite Platin Tacı'na sahip YEDAŞ'ı sayfalarına taşıdı. Genel Müdür...

Ideasb2b YEDAŞ`tan övgüyle söz etti

Enerji Günlüğü - Dünyaca ünlü dergi Ideasb2b Business to Business editörleri, Kalite Platin Tacı'na sahip YEDAŞ'ı sayfalarına taşıdı. Genel Müdür Türkoğlu, "BID'inin kurumsal mühürünü paylaşan şirketler arasında artık YEDAŞ da var" dedi.

Dünyaca ünlü yayın organlarından Ideasb2b Business to Business dergisi, Paris'te gerçekleşen ve dünyanın dört bir yanından profesyonellerin ve firma liderlerinin mükemmelliği ve başarıyı onaylamak için bir araya geldiği BID Dünya Kalite Bağlılık Kongresi'nde Kalite Platin Tacı'nı alan YEDAŞ'ın ‘Mükemmellikteki Başarı Hikayesini' sütunlarına taşıdı ve dünyaya tanıttı.

YEDAŞ'ı övgü dolu metinlerle okuyucularına aktaran dergi editörleri, YEDAŞ'ın mükemmelliği ve yenilikçi anlayışından dolayı Platin Kategorisi'nde Dünya Kalite Bağlılık Ödülü'nü aldığını altını çizdi. Editörler, YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu'na Kalite Platin Tacı Ödülü'nü BID Başkanı ve CEO'su Jose E. Prieto, QC100 Başkanı Craig Miller ve BID Bilim Departmanı Müdürü Prof. Dr. Alfonso C. Casal tarafından takdim edildiğini yazdı.

KALİTE LİGİ'NDE ZİRVEYE YEDAŞ'I KOYDULAR

YEDAŞ'ı son iki yıldır Dünya Kaliteye Bağlılık Kongresi'nin parlayan şirketi olarak lanse eden Ideasb2b Business to Business dergisi editörleri, YEDAŞ'ın sadece elektrik dağıtımı sektöründe değil, aynı zamanda Türkiye'deki tüm şirketlere model olacak yönetim anlayışıyla büyük ilerleme kaydettiğine vurgu yaptı.

YEDAŞ'ın geçen yıl Kalite Altın Tacı'na, bu yıl da Kalite Platin Tacı'na sahip bir şirket olduğunu sayfalarına taşıyan dergi editörleri, müşteri memnuniyeti temelinde, Toplam Kalite Yönetim Sistemi ile yönetilen, tüm iş süreçlerinde kaliteyi ilk sıraya koyan şirket olarak anlattı.

Derginin üst yönetimi, aynı zamanda YEDAŞ'ı Kalite Ligi'nde yer alan enerji devleri arasında ‘Girişimci ruhu,pozitif yönde büyümesi ve şu anki zor şartlar altındaki global ekonomik çevrede galip gelen YEDAŞ" olarak zirveye koydu.

YÖNETİM MODELİMİZ MÜKEMMELLİĞİ GETİRİYOR

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, YEDAŞ'ın her geçen gün kalitede mükemmelleşmek için uğraştığını belirterek şöyle konuştu:

"Kalite Platin Tacı Ödülü, BID tarafından kaliteyi en ön planda tutarak yaptıkları işlerde mükemmellik ve yenilikçilik anlayışına en iyi şekilde bağlı kalan dünyanın dört bir yanından şirketlere ve kuruluşlara veriliyor. Şirketimiz, yalnızca girişimci başarısıyla değil, ayrıca sürekli gelişime ve yeniliklerle birlikte Toplam Kalite Yönetim Sistemi modelini tüm iş süreçleriyle içselleştiriyor. Bu model, müşteri memnuniyetini arttırırken ve verimi optimize ederken, kurumsal kültürü ve gelişen sürece etkin bir yaklaşımı da birlikte getiriyor" dedi.

BID KURUMSAL MÜHÜRÜNE SAHİP ŞİRKET YEDAŞ

Kalite Ligi'ndeki 170 ülkeden şirketin liderlerinin katılım sağladığı BID Dünya Kalite Bağlılık Kongresi'nin Şeref Tablosu'nda yer almanın YEDAŞ'ın sürdürülebilir başarısından kaynaklandığını kaydeden Türkoğlu, "BID Ödülü'nü almanın en önemli gerekliliklerinden biri olan kaliteye sürekli bağlılıktır. BID'inin kurumsal mühürünü paylaşan şirketler arasında artık YEDAŞ da var. Dünyanın "Fortuna 500 Global" listesindeki Hindistan Petrol, Pekin COFCO Plaza, Ansaldo Enerji, RAO-Birleşmiş Enerji Sistemleri, Franklin Elektrik, QMS ve Viking Line gibi dev şirketlerin yer aldığı Kalite Ligi'nde zirveye adım adım ilerliyoruz" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler