1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. IEEE PES GT&D Uluslararası Konferans ve Fuarı İstanbul'da yapılacak

IEEE PES GT&D Uluslararası Konferans ve Fuarı İstanbul'da yapılacak

Türkiye'deki bilimsel ve teknolojik gelişmelere önemli bir platform oluşturacak olan IEEE PES GT&D Uluslararası Konferans ve Fuarı, Eylül 2021'de İstanbul'da yapılacak. 

IEEE PES GT&D Uluslararası Konferans ve Fuarı İstanbul'da yapılacak

Enerji Günlüğü - Türkiye'deki bilimsel ve teknolojik gelişmelere önemli bir platform oluşturacak olan IEEE PES GT&D Uluslararası Konferans ve Fuarı, Eylül 2021'de İstanbul'da yapılacak. 

Dünya çapında yaklaşık 500.000 üyesi bulunan IEEE bünyesindeki Power & Energy Society'nin (PES) 50 yıl boyunca Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlediği küresel etkinliği IEEE PES T&D International Conference & Exposition, IEEE PES Türkiye Bölümü'nün yürütücülüğünde, 2021 IEEE PES GT&D International Conference & Exposition adıyla, Eylül 2021'de İstanbul'da yapılacak.

Sergiye yaklaşık 300 uluslararası firmanın katılması, ziyaretçi sayısının 7.500 olması ve konferansa 1.000 kişinin kayıt yaptırması bekleniyor. Ayrıca konferansta sunulan bilimsel ve teknolojik bildiriler de IEEE Xplore'da yayınlanacak.  

TÜRK EKONOMİ VE TURİZMİNE KATKI SAĞLAYACAK

Etkinlik, Türkiye'ye ekonomi ve turizm alanlarında faydalar sağlayacağı gibi, bilimsel ve teknolojik gelişmelerin tartışılacağı bir akademik ve endüstriyel platform da oluşturacak. Böylece uluslararası üniversiteler ve küresel sanayi ile birlikte Türkiye'deki üniversiteler ve Türkiye'deki üst düzey sanayi de bu sürecin bir parçası olabilecek.

ETKİNLİĞİN MERKEZİNDE ELEKTRİK SEKTÖRÜ VAR

Küresel düzeyde akademisyenlerin, araştırmacıların, endüstriyel uzmanların ve teknoloji liderlerinin yanı sıra Elektrik, Enerji, Bilişim ve Finans gibi çeşitli sektörlerden şirketlerin de katılacağı “2021 IEEE PES GT&D International Conference & Exposition” etkinliğinde,

Elektrik ve enerji sanayi ile birlikte elektrik şebekelerinin problemlerinin çözümlerine yönelik endüstriyel paneller düzenlenecek,

Geleceğin elektrik şebekeleri ve ilgili teknolojilere yönelik çeşitli bilimsel ve teknolojik oturumlar yapılacak,

Konferans boyunca gelişmiş teknolojik ürünlerin sergileneceği uluslararası bir sergi gerçekleşecek.

Önceki ve Sonraki Haberler