1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İEÜ sürdürülebilir enerji uzmanı araştırma görevlisi alacak

İEÜ sürdürülebilir enerji uzmanı araştırma görevlisi alacak

İzmir Ekonomi Üniversitesi, sürdürülebilir enerji uzmanı bir araştırma görevlisi alacak.

İEÜ sürdürülebilir enerji uzmanı araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - İzmir Ekonomi Üniversitesi, sürdürülebilir enerji alanında uzman bir kişiyi araştırma görevlisi unvanıyla işe alacak. 

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEÜ) Rektörlüğü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne bağlı Sürdürülebilir Enerji Programında araştırma görevlisi olarak görevlendireceği bir kişiyi işe alacak. 

Adayların ALES’ten en az 70; YDS’den ise en az 85 puan almış olmaları; Enerji Ekonomisi Politikası ve Güvenliği, Enerji Hukuku, Enerji Kaynakları ve Yönetimi, Enerji ve Çevre Yönetimi, Enerji Teknolojileri ve Yönetimi, Enerji Ekonomisi ve Yönetimi, Enerji Ekonomisi ve Finansı, Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma, Enerji Yönetimi, Sürdürülebilir Enerji, Sosyal Çevre Bilimleri programlarından birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmaları veya belirtilen programlardan birinde tezli yüksek lisans yapmış olup İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler alanlarında doktora yapıyor olmaları gerekiyor.

Başvurular en geç 13 Şubat 2023 günü mesai bitimine kadar İzmir Ekonomi Üniversitesi, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğüne şahsen ya da postayla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler