1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İEU sürdürülebilir enerji uzmanı araştırma görevlisi alacak

İEU sürdürülebilir enerji uzmanı araştırma görevlisi alacak

İzmir Ekonomi Üniversitesi, sürdürülebilir enerji alanında uzman bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak.

İEU sürdürülebilir enerji uzmanı araştırma görevlisi alacak

Enerji Günlüğü - İzmir Ekonomi Üniversitesi, sürdürülebilir enerji alanında uzman bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

İzmir Ekonomi Üniversitesi (İEU) Rektörlüğü, Lisansüstü Eğitim Enstitüsüne bağlı Sürdürülebilir Enerji Bölümünde görevlendireceği bir kişiyi araştırma görevlisi olarak işe alacak. 

Adayların Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler, Ekonomi, İşletme, Enerji Ekonomisi, Politikası ve Güvenliği, Enerji Hukuku, Enerji Kaynakları ve Yönetimi, Enerji ve Çevre Yönetimi, Enerji Teknolojileri ve Yönetimi, Enerji Ekonomisi ve Yönetimi, Enerji Ekonomisi ve Finansı, Enerji ve Sürdürülebilir Kalkınma, Enerji Yönetimi, Sürdürülebilir Enerji, Sosyal Çevre Bilimleri programlarından birinde tezli yüksek lisans yapıyor olmaları veya belirtilen programlardan birinde tezli yüksek lisans yapmış olmaları ya da İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler alanlarında doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 17 Mayıs 2023 günü mesai bitimine kadar, Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğüne, şahsen ya da postayla yapılacak. Elektronik postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecek.

Önceki ve Sonraki Haberler