1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İGDAŞ 35. yılını kutluyor

İGDAŞ 35. yılını kutluyor

25 Aralık 1986 yılında kurulan, ülkemizin en büyük doğal gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, 35. yılını kutluyor. 

İGDAŞ 35. yılını kutluyor

Enerji Günlüğü - 25 Aralık 1986 yılında kurulan, ülkemizin en büyük doğal gaz dağıtım şirketi İGDAŞ, 35. yılını kutluyor. 

16 milyon İstanbulluya doğal gaz hizmeti sunan Türkiye'nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketi İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret A.Ş (İGDAŞ), 35. yılını kutluyor. 2.138 personeliyle 7/24 çalışan İGDAŞ, 35. yılında 10.1 milyar TL aktif büyüklüğe ulaştı.

“35. YIL HİZMETTE DÖNÜM NOKTASI OLACAK”

35. yıl dolayısıyla bir mesaj yayınlayan İGDAŞ Genel Müdürü Dr. Mithat Bülent Özmen, Türkiye'nin en büyük doğal gaz dağıtım şirketi olan İGDAŞ'ta, bundan böyle tüm çalışmaların odağını oluşturan temel ilkenin "İstanbul'un kaynaklarını yine İstanbul için en verimli hizmet ve projelere dönüştürmek, bu kentin yaşam konforunu 16 milyon İstanbullu için daha da yükseltmek" olduğunu söyledi. 

35. yılın büyük değişimlerin daha güçlü hamlelerle sürdüğü bir dönüm noktası olacağını ifade eden Özmen, "İstanbul'un İGDAŞ'ında bu köklü değişime, değerli çalışanlarımızla beraber hep birlikte imza atacağız. Hangi birim ve pozisyonda görev yaparsa yapsın tüm personelimizle beraber bu değişime öncülük edecek, sadece İstanbul için çalışan daha güçlü bir kurumu, katılımcı yönetim ilkemizle hep birlikte yöneteceğiz. Çünkü 2.138 çalışanımızla biz, evi İstanbul olan büyük bir aileyiz” ifadesini kullandı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler