1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İGDAŞ abonelerini dolandırıcılara karşı uyardı

İGDAŞ abonelerini dolandırıcılara karşı uyardı

Enerji Günlüğü - İGDAŞ, karşı ödemeli posta gönderimi yapmadığını ve bu konuda dolandırıcılara dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.İstanbul...

İGDAŞ abonelerini dolandırıcılara karşı uyardı

Enerji Günlüğü - İGDAŞ, karşı ödemeli posta gönderimi yapmadığını ve bu konuda dolandırıcılara dikkat edilmesi gerektiğini açıkladı.

İstanbul Gaz Dağıtım Sanayii ve Ticaret A.Ş. (İGDAŞ) son dönemde görülen dolandırıcılık yöntemi ile ilgili vatandaşları uyaran bir açıklama yaptı. Ayrıca cep telefonlarından da mesaj yoluyla abonelerini uyaran İGDAŞ açıklamasında şunları kaydetti: 

“Bugünlerde İstanbul’un bazı ilçelerinde PTT’den geldiğini belirterek, abonelerimizin doğalgaz tesisatında sorun olduğu yönünde, İGDAŞ adına düzenledikleri sahte evrakla, vatandaşlardan kargo-posta ücreti talep eden kişiler olduğu konusunda bazı şikayetler alınmıştır.

Kesinlikle belirtmek isteriz ki, İGDAŞ karşı ödemeli posta gönderimi yapmamaktadır ve böyle bir evrak göndermemektedir. Abonelerimizi, kendisinden kargo-posta ücreti isteyen kişilere itibar etmemeleri, gönderiyi teslim almamaları ve bu kişileri Emniyet güçlerine ihbar etmeleri konusunda önemle uyarıyoruz.

İGDAŞ abonelerinin mağdur olmaması için bu kişiler hakkında gerekli hukuki girişimleri hemen başlatmıştır”.

Önceki ve Sonraki Haberler