1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İGDAŞ elektrik kesintileri nedeniyle kombi uyarısı yaptı

İGDAŞ elektrik kesintileri nedeniyle kombi uyarısı yaptı

Enerji Günlüğü - İGDAŞ, İstanbul genelinde yer yer yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle kombi ve kazanlarda arıza oluşmaması için kapatılması uyarısında...

İGDAŞ elektrik kesintileri nedeniyle kombi uyarısı yaptı

Enerji Günlüğü - İGDAŞ, İstanbul genelinde yer yer yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle kombi ve kazanlarda arıza oluşmaması için kapatılması uyarısında bulundu.

İstanbul Gaz Dağıtım AŞ (İGDAŞ), çetin geçen kış koşulları nedeniyle yaşanan elektrik kesintilerinin neden olduğu kombi arızalarına dikkat çekerek uyarıda bulundu. Elektrik kesintilerinin yaşandığı bölgelerde bulunan abonelerine, kombi ve kazanlarını elektrikler tekrar gelene kadar kapalı konuma getirmeleri uyarısında bulundu.

Açıklamada, "Elektrik kesintilerinin yaşandığı bölgelerde bulunan abonelerimizin, kombi ve kazanlarını elektrikler tekrar gelene kadar kapalı konuma getirmeleri gerekmektedir. Aksi halde, elektrik geldikten sonra, cihazların birden çalışmaya başlamasıyla doğalgazda ani ve yüksek çekişler meydana gelmekte, bu da doğalgaz cihazlarında arızaya sebep olmakta ve doğalgaz arz güvenliğini olumsuz etkilemektedir.

İGDAŞ, bu konuda gerekli önlemleri almış olup, gerektiğinde takviye ekipler oluşturmakta, olası arızalara acil olarak müdahale ederek, organize bir şekilde çalışmaya devam etmektedir.

Abonelerimizin bu konuda hassasiyet göstermeleri, kombi ve kazanlarını elektrikler gelene kadar kapalı konumda tutmaları önem arz etmektedir." denildi.

İGDAŞ ayrıca abonelerine cep telefonlarından mesaj göndererek de uyardı. 

Önceki ve Sonraki Haberler