1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İGDAŞ`a kurumsal yönetim ödülü

İGDAŞ`a kurumsal yönetim ödülü

Enerji Günlüğü - Türkiye Kurumsal Yönetim Ödülleri’nde “En Yüksek Nota Sahip Halka Açık Olmayan Kuruluş” ödülü İGDAŞ’ın oldu.İGDAŞ, Türkiye...

İGDAŞ`a kurumsal yönetim ödülü

Enerji Günlüğü - Türkiye Kurumsal Yönetim Ödülleri’nde “En Yüksek Nota Sahip Halka Açık Olmayan Kuruluş” ödülü İGDAŞ’ın oldu.
İGDAŞ, Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği (TKYD) tarafından 15 Ocak 2013 tarihinde VI. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi'nde düzenlenen III. Kurumsal Yönetim Ödülleri töreninde En Yüksek Nota Sahip Halka Açık Olmayan Kuruluş ödülünün sahibi oldu. Sabancı Center'da düzenlenen zirve ve ödül töreninde ödülü İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner'den aldı. İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi'ne göre yapılan değerlendirme sonucunda 85,2 notu ile derecelendirilen İGDAŞ, bu puanla ödülün sahibi oldu.
Türkiye Kurumsal Yönetim Derneği tarafından hazırlanan "Kurumsal Yönetim Ödülleri Projesi" bu konu ile ilgili bilinilirlik yaratmayı ve iyi uygulamaları tanıtmayı amaçlıyor. Projede "İMKB Kurumsal Yönetim Endeksi"nde yer alan şirketlerin yanı sıra halka açık olmayan şirketler de kapsama alınıyor. Her yıl Ocak ayında düzenlenen Kurumsal Yönetim Zirvesi kapsamında düzenlenmesi planlanan ödül sürecinde değerlendirme, 31 Aralık tarihi itibarı ile Kurumsal Yönetim Endeksi'ndeki şirketlerin sahip oldukları derecelendirme notları dikkate alınarak yapılıyor.
Ödül ile ilgili değerlendirmede bulunan İGDAŞ Genel Müdür'ü Bilal Aslan, bütün abonelerini aynı zamanda şirketin birer ortağı olarak kabul eden İGDAŞ'ın onlara karşı olan sorumluluklarını kurumsal yönetim ilkeleri çerçevesinde gerçekleştirdiğini belirtti.

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler