1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. II. Sondaj Sempozyumu başladı

II. Sondaj Sempozyumu başladı

Enerji Günlüğü - TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası ve ODTÜ Jeoloji Mühendisliği tarafından düzenlenen II. Sondaj Sempozyumu bugün başladı.TMMOB Jeoloji...

II. Sondaj Sempozyumu başladı

Enerji Günlüğü - TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası ve ODTÜ Jeoloji Mühendisliği tarafından düzenlenen II. Sondaj Sempozyumu bugün başladı.

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası ve ODTÜ Jeoloji Mühendisliği tarafından düzenlenen sempozyum 9-11 Aralık 2013 tarihleri arasında ODTÜ Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Sempozyumda, sondaj sektörünün, güçlü yönleri ve iyileştirilmeye açık alanları ortaya konularak, ileriye dönük yapılması gereken konuların ana başlıkları belirlenecek. belirlenen bu başlıklar etrafında da hedefler belirlenecek.

TARTIŞILACAK KONU BAŞLIKLARI

Jeoloji Mühendisleri Odası, sondaj sektöründe çalışan üreticiler, hizmet alan –veren uygulayıcılar, kamu ve özel kurum çalışanlarını bir araya getirerek Sondaj çalışmasında kullanılan ürün ve malzemeler, Sondaj teknikleri, Sondaj personelinin eğitilmesi, Sondaj çalışması sonunda elde edilen verilerin ülke yararı gözetilerek kullanılması, Sondaj numunelerinin belirli bir standartta loğlanması, örneklenmesi, elde edilen bilgilerin değerlendirilmesi için ulusal sondaj bilgi bankası oluşturulması konularında katkı sağlanması amaçlıyor.

Önceki ve Sonraki Haberler