1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İK Profesyonellerine Uluslararası Değerlendirici Eğitimi

İK Profesyonellerine Uluslararası Değerlendirici Eğitimi

Enerji Günlüğü - Assessment Systems, uluslararası iş ortağı a&dc tarafından hazırlanan Değerlendirici Eğitimi’ni 9 - 10 Nisan tarihlerinde Wyndham...

İK Profesyonellerine Uluslararası Değerlendirici Eğitimi

Enerji Günlüğü - Assessment Systems, uluslararası iş ortağı a&dc tarafından hazırlanan Değerlendirici Eğitimi’ni 9 - 10 Nisan tarihlerinde Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenleyecek.

Türkiye’de 2007 yılından bu yana insan kaynakları alanında değerlendirme ve gelişim merkezi olarak psikolojik ölçme ve değerlendirme hizmetleri veren Assessment Systems, uluslararası iş ortağı a&dc tarafından hazırlanan Değerlendirici Eğitimi’ni 9 - 10 Nisan tarihlerinde Wyndham Grand İstanbul Levent’te düzenleyecek.

Değerlendirme ve Gelişim Merkezi, çalışanların potansiyelini belirlemede diğer yöntemlere göre çok daha güvenilir sonuçlar verdiği için yetenek yönetimi uygulamalarında yaygın bir biçimde kullanılıyor. Değerlendirici yetiştirilmesi konusunda dünyada referans kabul edilen bu eğitim, Değerlendirme ve Gelişim Merkezi uygulamalarını kurum bünyesinde gerçekleştirmek isteyen insan kaynakları yöneticilerine önemli bir fırsat sunuyor.

SERTİFİKA TÜM DÜNYADA GEÇERLİ

Assessment Systems Kurucusu Davranış Bilimleri Uzmanı Levent Sevinç eğitimin amacına ilişkin olarak, “Türkiye’nin önde gelen firmalarının yetenek yönetimi ve işe alım süreçlerinde yararlandığı Değerlendirici Eğitimi, katılımcılara davranışsal değerlendirme sürecine ilişkin gerekli temel becerileri uygulamalı olarak kazandırmayı amaçlıyor” dedi ve Assessment Systems’ın psikolojik ölçme ve değerlendirme alanına odaklanmış az sayıda şirketten biri olarak İK sektöründe önemli bir boşluğu doldurduğunu belirtti.

Eğitim a&dc’nin genel merkezinden İstanbul’a gelecek Kıdemli Danışman tarafından gerçekleştirilecek. Eğitime katılacak İK profesyonelleri, eğitim sonunda yapılacak sınav sonucuna göre British Psychological Society onaylı uluslararası geçerliliğe sahip Değerlendirici (Assessor) sertifikasına sahip olabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler