1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İKÇÜ 2 enerji doktoru ve bir araştırma görevlisi arıyor

İKÇÜ 2 enerji doktoru ve bir araştırma görevlisi arıyor

İKÇÜ bir petrol doktoru, bir elektrik doktoru ve enerji uzmanı bir araştırma görevlisini işe alacak.

İKÇÜ 2 enerji doktoru ve bir araştırma görevlisi arıyor

Enerji Günlüğü - Kâtip Çelebi Üniversitesi bir petrol doktoru, bir elektrik doktoru ve enerji uzmanı bir araştırma görevlisini işe alacak. 

İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümüne bağlı Elektrik tesisleri Anabilim Dalında İngilizce dilinde ders verme kabiliyetini haiz, doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe alacak. 

Adayların Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanında doktora derecesine sahip olmaları ve fotovoltaik eviricilerin ve rüzgar türbinlerinin elektrik şebekesine entegrasyonu konularında çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Aynı Fakültenin Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümüne bağlı Sondaj ve Kuyu Değerlendirme Anabilim Dalına da, yine İngilizce ders vermekle görevlendirmek üzere, doktor unvanlı bir öğretim üyesi daha alınacak. 

Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümündeki kadro için başvuracak olanların Petrol ve Doğalgaz Mühendisliğinde doktora yapmış olmaları ve sondaj, kuyu logları ve yatay sondaj alanlarının en az ikisinde çalışmalar yapmış olmaları gerekiyor. 

Fakültenin Makine Mühendisliği Bölümüne bağlı Enerji Anabilim Dalı için de bir araştırma görevlisi işe alınacak. 

Araştırma görevlisi kadrosu için aday olacakların ALES (sayısal puan türü) ve YDS’den en az 70’er puan almış olmaları; Makine Mühendisliği lisans mezunu olmaları ve enerji/termodinamik/akışkanlar mekaniği programlarından birinde tezli yüksek lisans veya doktora yapıyor olmaları gerekiyor. 

Başvurular en geç 10 Ocak 2023 günü gece yarısına kadar, Kâtip Çelebi Üniversitesine ait web sitesi üzerinden, elektronik ortamda yapılacak; şahsen yapılacak başvurular ile posta/kargo başvuruları kabul edilmeyecek.