1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. İkinci Akıllı Şebekeler Kongresi için geri sayım

İkinci Akıllı Şebekeler Kongresi için geri sayım

Enerji Günlüğü - İkinci Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Sergisi için geri sayım başladı. Geçen yıl ilki yapılan Uluslararası...

İkinci Akıllı Şebekeler Kongresi için geri sayım

Enerji Günlüğü - İkinci Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve Sergisi için geri sayım başladı. 

Geçen yıl ilki yapılan Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler Kongre ve sergisinin ikincisi 8-9 Mayıs 2014 tarihinde gerçekleştirilecek. WOW İstanbul Hotels & Kongre Merkezi'nde yapılacak Kongre şimdiden katılımcılarını bekliyor.

AKILLI ŞEBEKELERİN AVANTAJLARI

Kongre'de akıllı Şebeke Uygulamalarında Mevcut durum ve beklenen gelişmeler farklı başlıklar altında görüşülecek. Mevcut duruma ilişkin, akıllı şebekelerin aciliyeti, gelişimi, avantajları ve dezavantajları, şebekelerde kullanılan akıllı sayaçlardaki (elektrik, su, gaz) son gelişmeler, akıllı şebekelerin teknik altyapısı, akıllı Şebekeye ilişkin ulusal ve uluslararası yasalar, akıllı şebekenin aktarımındaki yönetsel ve teknik engeller, sorunlar ve çözümleri, akıllı şebekelerde örnek uygulamalar konuları ele alınacak.

UFUK TURU

Beklenen gelişmeler kısmında ise akıllı şebekelerde kullanılan sayaçlara (elektrik, gaz, su,ısı) ilişkin politika ve stratejiler; akıllı sistem teknolojileri ve üretim imkanları; giderek artan enerji talebine akıllı şebeke çözümleri; enerji verimliliğinde akıllı Şebekelerin rolü; sayaçlardaki akıllı okuma ve faturalandırma; yenilenebilir enerji kaynaklarının akıllı şebekeye entegrasyonu; akıllı bina ve otomasyon sistemleri; Ar-Ge çalışmaları; akıllı şebekelerde bulut bilişim ve şebekeler ne kadar akıllı olmalı gibi konular ele alınacak.

Önceki ve Sonraki Haberler