1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İkinci GO istasyonu, İzmir`de açıldı

İkinci GO istasyonu, İzmir`de açıldı

Enerji Günlüğü - İpragaz'ı da bünyesinde barındıran Hollandalı SHV Energy, yeni nesil yakıt zinciri GO'nun ikinci istasyonunu İzmir'de hizmete açtı. İlk...

İkinci GO istasyonu, İzmir`de açıldı

Enerji Günlüğü - İpragaz'ı da bünyesinde barındıran Hollandalı SHV Energy, yeni nesil yakıt zinciri GO'nun ikinci istasyonunu İzmir'de hizmete açtı. 

İlk GO yakıt istasyonunun bir hafta önce Konya'da hizmete girmesinin ardından ikincisi de İzmir'de açıldı. İzmir'in Kınık ilçesinde, Bergama Yolu üzerinde yer alan GO yakıt istasyonu açılışı, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay ve GO bayisi Yaşaroğlu Petrol sahibi Yaşar Özkan'ın evsahipliğinde gerçekleşti. İpragaz ve GO yöneticilerinin hazır bulunduğu açılış törenine, bölge yetkilileri, yerel yöneticiler, sektör temsilcileri katılırken, vatandaşlar da ilgi gösterdi.

HER MÜŞTERİYE AYNI HİZMET

İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay açılışta yaptığı konuşmada, "GO istasyonlarımızda tüm operasyonlar, insana, geleceğe, araca ve kanunlara saygı çerçevesinde gerçekleştirilmektedir. GO istasyonuna gelen her tüketici, ne miktarda alım yaparsa yapsın, ne tip yakıt kullanırsa kullansın aynı hizmet kalitesiyle karşılanmakta, aynı iyi muamele ve özenli yaklaşıma tanık olmaktadır" dedi.

ÇEVRECİ İSTASYON

GO'nun çevreci özelliklerine de değinen Aratay, GO yakıt istasyonlarında led teknolojisiyle kurumsal aydınlatmada yüzde 60 tasarruf sağlandığını söyledi. Türkiye'de ilk defa ayrıştırılmış çöp kutularının GO yakıt istasyonlarında kullanıldığını anlatan Aratay, satılan yakıtların kalitesi konusunda da iddialı: "GO yakıtları, üstün performansları ile daha az litre ile daha çok kilometre giderek, egzos emisyonlarının da azalmasını sağlıyor."

BAYİLERE SÖZ HAKKI, KAZANCIN ADİL PAYLAŞIMI

İpragaz'ın, yola çıktığı ilk günden bugünlere hep bayileriyle birlikte geldiğine dikkat çeken Eyüp Aratay, "Bizim için müşterilerimiz ve bayilerimiz hep önemli olmuştur. GO'da da dağıtım sistemi olarak mevcut uygulamaların dışında farklı ve özgün bir model olarak BADO'yu, yani Bayi Dostu stratejisini geliştirdik. Biz kendi bayilerimize rakip olmayacağız, GO'nun yaklaşımını paylaşan bayilerimizle büyüyeceğiz" dedi.

GO, BAYİSİNİN ADINI DA YÜCELTİYOR

Sektörde ilk kez bayi adlarının kanopide yer alacağı GO'nun BADO sistemiyle ilgili bilgiler de veren Aratay şunları söyledi:

"BADO'nun temelinde bayilik var. BADO sadece tek tarafın kazanacağı değil, 'kazan kazan' ilkesiyle, daima adil şartlar ne gerektiriyorsa o çerçevede her iki tarafın da kazanacağı bir iş modeli olarak oluşturuldu. İpragaz'ın 52 yıllık iş yapma biçimi ve tutkusu güvencesi ile geliştirilen BADO'da, GO bayilerine pazar gerçekleri doğrultusunda adil bir ticari yaklaşım sergileniyor. 'GO Bayi Konseyleri' yapılanması ile bayiler; şirketin yönetimsel süreçlerine fikirsel katkılarda bulunabilecekler, karar alma süreçlerinde de yer alabilecekler."

TÜM TÜRKİYE'YE YAYILACAK

Yeni nesil GO yakıt istasyonlarının çeşitli bölgelerde birbiri ardına açılacağını belirten Eyüp Aratay, "Amacımız; bizim anlayışımızı, bizim düşüncelerimizi paylaşan bayilerimizle gerçekleştireceğimiz güçlü ve sağlıklı bir büyüme ile GO'nun hizmet ve yakıt kalitesini, Türkiye'nin her yerindeki müşterilerimize ulaştırabilmek" diye konuştu.

YAŞAROĞLU: GO İLE YENİ BİR DÖNEM BAŞLADI

GO bayisi Yaşaroğlu Petrol'ün sahibi Yaşar Özkan da, GO'nun gerek yapısı ve prensipleri, gerekse hizmet ve ürün kalitesiyle sektörde fark yarattığını, yeni bir dönem başlattığını belirterek şöyle konuştu:"GO, bayilerini de rakip değil iş ortağı olarak görüyor. Bizlere söz hakkı tanıyor, adil ticaret imkanı sunuyor. Biz de böylesine güzel ve önemli bir markanın ilk üyeleri arasında yer almaktan gurur duyuyoruz."

İLK İSTASYONU SHV ENERGY BAŞKANI AÇMIŞTI

İlk GO yakıt istasyonu, bir hafta önce Konya'da açılmıştı. İpragaz CEO'su Selim Şiper, İpragaz Genel Müdür Yardımcısı Eyüp Aratay'ın yanı sıra SHV Energy Başkanı Paul Zekhuis'in de katıldığı törenle birlikte, GO da akaryakıt sektörüne ilk adımını atmıştı. GO bayisi Saraçoğlu Petrol'ün Konya, Karatay, Karakayış Caddesi üzerindeki ilk GO yakıt istasyonu, büyük ilgi görmüştü.

Önceki ve Sonraki Haberler