1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. İklim değişikliği araştırmalarında gençler de yer alacak

İklim değişikliği araştırmalarında gençler de yer alacak

Enerji Günlüğü - Genç araştırmacılarıniklim değişikliğini göz önünde bulundurarak araştırmalar yapmasını sağlayacak İstanbul Karbon Zirvesi...

İklim değişikliği araştırmalarında gençler de yer alacak

Enerji Günlüğü - Genç araştırmacılarıniklim değişikliğini göz önünde bulundurarak araştırmalar yapmasını sağlayacak İstanbul Karbon Zirvesi Gençlik Komisyonu kuruldu.

İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi'nde dün başlayan İstanbul Karbon Zirvesi'nde konuşan Zirve Başkanı Doç. Dr. Etem Karakaya, İstanbul Karbon Zirvesi Gençlik Komisyonu kurulduğunu belirterek, iklim değişikliğini göz önünde bulundurarak araştırmalar yapacakgenç araştırmacılar olmasının son derece mutluluk verici olduğunu kaydetti.

Karakaya, 3 gün sürecek zirvenin araştırmacılar, karar vericiler ve yatırımcılar için önemli bir fırsat olacağını belirterek, “İki önemli kıtayı birleştiren İstanbul’da gerçekleştirilen ve bu yıl ilki düzenlenen zirvenin her sene tekrarlanması planlanıyor. İnanıyorum ki karbon yönetimiyleilgili önemli adımların atılacağı bu zirve, her yıl daha da güçlenerek sektöre katkı sağlayacak” dedi.

Ayrıca, Zirveye yaptığı ev sahipliğinden ötürü İstanbul Teknik Üniversitesi ve Rektör Mehmet Karaca ile desteklerinden ötürü Denizli Çimento, Akçansa, Coca Cola, Zorlu Enerji Grup ve Bloomberg başta olmak üzere tüm zirve sponsorlarına da teşekkürlerini sunan Etem Karakaya,İstanbul Karbon Zirvesi’nde önemli adımlar atılacağının sinyallerini verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler