1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İl Özel İdaresi Trabzon Enerji’deki hissesini satacak

İl Özel İdaresi Trabzon Enerji’deki hissesini satacak

Enerji Günlüğü - Trabzon İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret A. Şirketinde bulunan %20 hissesini açık ihale...

İl Özel İdaresi Trabzon Enerji’deki hissesini satacak

Enerji Günlüğü - Trabzon İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret A. Şirketinde bulunan %20 hissesini açık ihale usulü ile satacak.

Trabzon İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün ortağı olduğu Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret A. Şirketinde bulunan ve muhayyen bedeli 14 milyon TL olan %20 hissesinin satışı için açtığı ihale bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı.

İHALE TARİHİ 29 OCAK

İhale, 29.01.2014 tarihinde saat 14:00’te Merkez Kemerkaya Mahallesi Maraş Caddesinde mevcut Meclis Binasının 4. katındaki İl Encümeni Toplantı Salonunda, İl Encümeni huzurundagerçekleştirilecek. İhalede geçici teminat bedeli olarak 420 bin TL ödenecek.

İhale dokümanı ve diğer belgeler İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden, mesai saatleri içerisinde 100,00 TL karşılığında alınabilecek.İstenilen belgeler, en geç 29.01.2014 Çarşamba günü ihale saatine kadar İl Özel İdaresine teslim edilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler