1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İl Özel İdaresi Trabzon Enerji`den çekiliyor

İl Özel İdaresi Trabzon Enerji`den çekiliyor

Enerji Günlüğü - Trabzon İl Özel İdaresi ortağı olduğu Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret A. Şirketinde bulunan yyüzde 20 hissenin satıyor.Trabzon İl...

İl Özel İdaresi Trabzon Enerji`den çekiliyor

Enerji Günlüğü - Trabzon İl Özel İdaresi ortağı olduğu Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret A. Şirketinde bulunan yyüzde 20 hissenin satıyor.

Trabzon İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İl Özel İdaresi ortağı olduğu Trabzon Enerji Üretim ve Ticaret Anonim Şirketinde bulunan yüzde 20 hissenin satışı için açık teklif usulü ile ihale yapılacak.

İhale, 26 Şubat 2014 günü saat 14:00’da Merkez Kemerkaya Mahallesi Maraş Caddesinde mevcut Meclis Binasının 4. katındaki İl Encümeni Toplantı Salonunda, İl Encümeni huzurunda yapılacak. İhalenin muhayyen bedeli 14.000.000,00 TL ve yatırılması gereken geçici teminat bedeli ise 420.000,00 TL olarak belirlendi.

Teklifler en geç 26.02.2014 Çarşamba günü ihale saatine kadar İl Özel İdaresine teslim edilecek.

Şartname ve diğer belgeler, İl Özel İdaresi Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden, mesai saatleri içerisinde 100,00 TL karşılığında temin edilebilecek. 

Trabzon Enerji'de Kıyı Enerji'nin yüzde 50 payı bulunurken, Ticaret ve Sanayi Odası ile Trabzonspor Kulübü de şirket'in ortakları arasında yer alıyor. 

Önceki ve Sonraki Haberler