1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İlbak Madencilik Çorum`da petrol arayacak

İlbak Madencilik Çorum`da petrol arayacak

Enerji Günlüğü - İlbak Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ, IV numaralı Çorum Petrol Bölgesi'nde petrol arama ruhsatı için başvuruda bulundu. Petrol İşleri...

İlbak Madencilik Çorum`da petrol arayacak

Enerji Günlüğü - İlbak Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ, IV numaralı Çorum Petrol Bölgesi'nde petrol arama ruhsatı için başvuruda bulundu. Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'nün Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilanına göre, İlbak Madencilik Sanayi ve Ticaret AŞ, IV numaralı Çorum Petrol Bölgesi'nde İLB/IV/A işaretli sahada petrol arama ruhsatı için başvurdu.

İlanda ayrıca Arar Petrol ve Gaz Arama Üretim Pazarlama AŞ'nin XII numaralı Gaziantep Petrol Bölgesi'nde Şanlıurfa ve Gaziantep sınırında sahip olduğu AR/ARR/4279, 4280 ve 4281 hak sıra numaralı 3 adet petrol arama ruhsatnamesini 15 Mart 2013'te terk ettiği belirtilerek, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın XVII numaralı İzmir Petrol Bölgesi'nde Çanakkale'de sahip olduğu AR/TPO/4534 hak sıra numaralı petrol arama ruhsatının süresinin 10 Şubat 2013'te sona erdiği bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler