1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İletim hattı kamulaştırma, imar ve tasarruf belge hazırlama ihalesi

İletim hattı kamulaştırma, imar ve tasarruf belge hazırlama ihalesi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ 17. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, iki kısımdan oluşan elektrik iletim hatları kamulaştırma ve imar planları...

İletim hattı kamulaştırma, imar ve tasarruf belge hazırlama ihalesi

Enerji Günlüğü - TEİAŞ 17. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, iki kısımdan oluşan elektrik iletim hatları kamulaştırma ve imar planları ve tasarruf belgelerinin hazırlanmasının 210 gün süreli yaptırılması işi için açık ihale usulü ile ihale ilanı yaptı.

Resmi Gazete’nin 1 Mart 2014 tarihli sayısında yayımlanan ilana göre, TEİAŞ 17. İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü, Van (156+409,00) Km 154 Kv Kırıkdağ-Yüksekova İle Yüksekova-Başkale E.İ.Hattının kamulaştırma ve imar planları ve tasarruf belgelerin hazırlanması işi alımı ihalesi yapacak.

Teklifler 14/03/2014 günü, saat 10.00’a kadar TEİAŞ 17.İletim Tesis ve İşletme Grup Müdürlüğü muhaberat servisine elden teslim edilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

İHALE DÖKÜMANI İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNDEN TEMİN EDİLECEK

İhale dokümanı, idarenin adresinde görülebilecek ve 100,00 Türk Lirası karşılığı Satın Alma ve Ticaret Servisi adresinden satın alınabilecek.

İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden verecek olup, ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle toplam bedel üzerinden götürü bedel sözleşme düzenlenecek. Bu İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler