1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. İMSAD Başkanı: Gelecek için ‘az ile çok’ yapmalıyız

İMSAD Başkanı: Gelecek için ‘az ile çok’ yapmalıyız

Sınırlı kaynakların daha da verimli kullanılmasını gerektiren süreçte, az kaynak ile daha çok iş ve ürün üretmenin önemi artıyor.

İMSAD Başkanı: Gelecek için ‘az ile çok’ yapmalıyız

Enerji Günlüğü - Türkiye İMSAD (Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, ‘10-16 Ocak Enerji Verimliliği Haftası’ dolayısıyla bir açıklama yaptı.Açıklamasında enerji verimliliğinin önemine işaret eden Küçükoğlu, “Kaynakların akılcı ve etkin kullanımı günümüzde daha önemli hale geldi. Bugün sadece sanayide, üretim aşamasında değil evlerimizde tüketim noktasında da birlikte hareket etmeli ve bu konuya yönelik ortak bir bilinç oluşturmalıyız” dedi. 

tayfun-kucukoglu.jpegTüm dünyada yükselen rekabet nedeniyle ‘az ile çok’ yapabilmenin öneminin daha da arttığına işaret eden İMSAD Başkanı, “Gelecekte var olmanın ve sürdürülebilir başarının temel kuralı, ‘az ile çok’ anlayışını her alanda, durmadan daha ileriye taşıyabilmektir. 

Enerji verimli, çevre dostu yapılara eğilimin de hız kazandığı bu süreçte, binalarımızı sürdürülebilir malzemelerle inşa etmemiz büyük önem taşıyor. Bu bilinç sayesinde hem hane bütçesi hem de ekonomimize ciddi oranda katkı sağlayabiliriz” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler