1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. İnform güneşe odaklanan Estia Hybrid UPS’i üretti

İnform güneşe odaklanan Estia Hybrid UPS’i üretti

Kesintisiz güç kaynağı üretimi yapan İnform, yeni ürünü Estia Hybrid UPS’i tanıttı.

İnform güneşe odaklanan Estia Hybrid UPS’i üretti

Enerji Günlüğü - İnform, ihtiyaç duyulan enerjiyi güneşten karşılamak üzere Estia Hybrid UPS adıyla yeni nesil kesintisiz güç kaynağı tasarladı.

Güç elektroniği alanında faaliyet gösteren İnform, yeni nesil üretimi olan kesintisiz güç kaynağı Estia Hybrid UPS’i piyasaya sürecek. Estia Hybrid ile hastane, konut, okul ve işletmelerde ihtiyaç duyulan enerjiyi güneşten karşılayarak enerji maliyetlerinin düşürülmesi ve enerji verimliliğini sağlanması hedefleniyor.

Türkiye UPS sektöründe varlığını sürdürmeye çalışan İnform, Türkiye’de üretilen Estia Hybrid’in bir UPS’in (kesintisiz güç kaynağı) çalışma modlarının yanı sıra ayrıca on-grid, hybrit ve off-grid çalışma modlarına sahip olduğu bildirdi. On-grid inverter çalışma moduyla yüklerin ihtiyaç duyduğu enerjiyi güneşten sağlayan ürün, güneş enerjisinin yetmediği noktada ise şebekeden karşılıyor. Yükün düşük olması durumunda solar panellerden üretilen enerji şebekeye aktarılırken Şebekenin kesilmesi veya arızalanması durumunda da ihtiyaç duyulan enerji Estia Hybrid’in içindeki akü grubundan sağlanıyor.

ENERJİ VERİMLİLİĞİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİR ÇÖZÜMLER HEDEFLENİYOR

İnform, Estia Hybrid’in 3 Faz giriş - 3 Faz çıkıştan oluştuğunu ve akülerin 3-kademeli şarj tasarımıyla da birleştirildiğini belirtirken, sürdürülebilir bir dünyaya katkı sağlandığını ifade etti. Ayrıca şirket, Ar-Ge Merkezi’nin hayata geçirdiği yerli üretim ürünleriyle enerji verimliliği yüksek ve sürdürülebilir çözümler sunmayı hedeflediğini kaydetti.

Önceki ve Sonraki Haberler