1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. ING Bank`tan Aksa Jeneratör alana finansman kolaylığı

ING Bank`tan Aksa Jeneratör alana finansman kolaylığı

ING Bank, Aksa Jeneratör işbirliği sayesinde enerji ihtiyaçlarını etkin ve verimli yönetmek isteyen firmalara finansman imkânı sağlıyor.

ING Bank`tan Aksa Jeneratör alana finansman kolaylığı

Enerji Günlüğü - ING Bank, Aksa Jeneratör işbirliği sayesinde enerji ihtiyaçlarını etkin ve verimli yönetmek isteyen firmalara finansman imkânı sağlıyor. Firmalar Aksa Jeneratör’den alacakları jeneratörler için ING Bank aracılığı ile finansmana ulaşabilecekler.

ING Bank, sektörünün lider ve öncü kuruluşlarından olan Aksa Jeneratör ile yaptığı iş birliği kapsamında şirketlerin Aksa Jeneratör’den alacakları jeneratörler için cazip faiz avantajları ve uygun vadelerle finansman imkânı sağlıyor.

ING Bank, kampanya kapsamında sunduğu işletme sermayesi kredileri ile firmaların nakit akışlarına uygun ödeme seçenekleri ve 36 aya varan vadelerde, fatura tutarının yüzde 100’üne varan finansman desteği veriyor.

Kampanyadan faydalanmak isteyen firmalar, kredi başvurusu sırasında, Aksa Jeneratör’den aldıkları ürünleri gösteren orijinal veya proforma faturayı, ING Bank Şubelerine ibraz etmeleri yeterli olacak.

Önceki ve Sonraki Haberler