1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İngiliz şirketler Türkiye ile işbirliği fırsatlarını görüşecek

İngiliz şirketler Türkiye ile işbirliği fırsatlarını görüşecek

Enerji Günlüğü - Aralarında Eseye Ltd, Valinor Finishes Limited/Metall -FX olmak üzere iki enerji şirketininde bulunduğu 17 İngiliz şirket işbirliği...

İngiliz şirketler Türkiye ile işbirliği fırsatlarını görüşecek

Enerji Günlüğü - Aralarında Eseye Ltd, Valinor Finishes Limited/Metall -FX olmak üzere iki enerji şirketininde bulunduğu 17 İngiliz şirket işbirliği fırsatlarını görüşmek üzere Türkiye’ye geliyor.

Birleşik Krallık Ticaret ve Yatırım Ajansı'ndan (UKTI) yapılan açıklamaya göre, UKTI öncülüğünde, İngiliz Başkonsolosluğu ve İngiliz Ticaret Odası işbirliğinde organize edilen ziyaret kapsamında, aralarında teknoloji, enerji, yazılım, medikal ve veri yönetimi şirketlerinin de bulunduğu bazı İngiliz firmalarının yöneticileri Türkiye, Orta Asya ve Güney Kafkasya'da işbirliği fırsatlarını görüşmek üzere 10 Şubat'ta İstanbul'a gelecek.

İngiltere'nin Londra ve güneydoğu bölgesinde faaliyet gösteren, Türkiye pazarını daha yakından tanıma ve ilişkilerini genişletme arzusunda olan şirket yetkilileri, ziyaret esnasında Türk yetkililer, sektör ve piyasa uzmanları ve ajanslarıyla görüşecek. Türkiye pazarı konusunda fikir alışverişinde bulunacak şirket temsilcileri, Türk firmalarıyla işbirliği yapılarak geliştirilebilecek ortak projeler üzerinde duracak. Gerçekleştirilen toplantılarda ayrıca Türk iş dünyasıyla Orta Asya ve Güney Kafkasya'daki potansiyel üzerine de görüş alışverişi yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler