1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İngiltere’den rekor sayıda açık deniz arama lisansı

İngiltere’den rekor sayıda açık deniz arama lisansı

Enerji Günlüğü – İngiltere Enerji Bakanlığı Enerji ve İklim Değişikliği Bölümü 27’inci açık deniz petrol ve doğal gaz arama lisansı turunda...

İngiltere’den rekor sayıda açık deniz arama lisansı

Enerji Günlüğü – İngiltere Enerji Bakanlığı Enerji ve İklim Değişikliği Bölümü 27’inci açık deniz petrol ve doğal gaz arama lisansı turunda toplam 219 lisans verdi.

Enerji ve İklim değişikliği Bölümü 27’inci açık deniz arama lisansı turunda toplam 219 lisans verdi. Bir önceki 26’ıncı turda 190 lisans vermişti.

İngiltere Enerji Bakanı Michael Fallon , Cuma günü yaptığı yazılı açıklamada, “ Bu teklif dizisi hem İngiltere’nin petrol ve gaz üreten bölge olarak Kıta Sahanlığının, hem de çeşitli ihtiyaçları karşılayan bir dizi lisans teklifi yaklaşımımızın çekiciliğinin devam ettiğini gösteriyor” dedi.

2012 YILINDA VERGİ İNDİRİMİ TEŞVİĞİ

İngiltere Maliye Bakanı George Osborne 2012 yılında eski altyapılar devre dışı bırakılmadan yeni yatırımlarıteşvik etmek ve korumak için bir vergi indirimi onayladı.

Önümüzdeki yıl İngiltere 28’inci açık deniz lisans turu ve 14’üncü kara topraklarında petrol ve doğal gaz arama ihalesi açacak.

Önceki ve Sonraki Haberler