1. HABERLER

  2. YENİLENEBİLİR

  3. GÜNEŞ

  4. Integreen 2.1 MW`lik GES`i üretime geçirdi

Integreen 2.1 MW`lik GES`i üretime geçirdi

Enerji Günlüğü - İstanbul ve Isparta'da toplam 2.1 MW'lik güneş enerji santralini üretime geçiren Integreen AŞ, 1 MW'lik lisanssız rüzgâr projesinin...

Integreen 2.1 MW`lik GES`i üretime geçirdi

Enerji Günlüğü - İstanbul ve Isparta'da toplam 2.1 MW'lik güneş enerji santralini üretime geçiren Integreen AŞ, 1 MW'lik lisanssız rüzgâr projesinin kurulumunu sürdürüyor.

Escort Teknoloji Yatırım AŞ'den yapılan çaıklamaya göre, Şirket iştiraki Alesta GSYO AŞ'nin hissedarı olduğu Integreen Yenilenebilir Enerji Sistemleri AŞ, Lisanssız Elektrik Üretimi Yönetmeliği kapsamında Isparta'da 1 MW ve 750 KW olmak üzere iki adet güneş enerjisi santralini devreye aldı.

Integreen ayrıca, İstanbul'da da 373 kW ve 17 kW olmak üzere iki adet GES'i üretime geçirdi. Böylece şirketin kurulumunu tamamlayıp üretime geçirdiği GES projelerinin toplam kurulu gücü 2140 kW'ye ulaştı.

Açıklamada, yenilenebilir enerji kaynaklarından elektrik Üretimine yoğunlaşmış olan İntegreen'in halen yapımını sürdürdüğü 1 MW kapasiteli rüzgar Elektrik Santralinin ise önümüzdeki günlerde tamamlanması hedefleniyor.

Etiketler : , , , ,
Önceki ve Sonraki Haberler