1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. Interpipe ile Aydın Boru’dan ortaklık anlaşması

Interpipe ile Aydın Boru’dan ortaklık anlaşması

Enerji Günlüğü - Çelik boru imalatı alanında lider şirketlerden Interpipe, Türkiye’nin önde gelen boru dağıtımcısı Aydın Boru ile bir yıl süreli...

Interpipe ile Aydın Boru’dan ortaklık anlaşması

Enerji Günlüğü - Çelik boru imalatı alanında lider şirketlerden Interpipe, Türkiye’nin önde gelen boru dağıtımcısı Aydın Boru ile bir yıl süreli ve 15 milyon dolar değerinde bir anlaşma imzaladı. Bu anlaşma ile Aydın Boru,Interpipe’ın dikişsiz hat borularının Türkiye’deki en büyük dağıtımcısı oluyor.

 

Tükiye pazarında on yılı aşkın bir süredir faaliyet gösterdiklerini ve bu yeni ortaklığın hizmet kalitesi ve teslimat sürelerine yaptıkları yatırımın bir göstergesi niteliğinde olduğunu vurgulayan Interpipe Ortadoğu Satış ve Bölgesel Gelişim Direktörü Andrey Burtsev, “Aydın Boru sektörünün güvenilir bir iş ortağı olarak kendisini kanıtlamış bir marka olup müşterilerinin ihtiyaçlarına odaklanması ile öne çıkıyor. Türkiye’deki resmi dağıtımcımız olarak böyle bir marka ileanlaşma imzalamak, müşterilerimizin sertifikalı ürünlerimize gerekli kalite ve standartlara uygun şekilde ulaşabileceğinden emin olmamızı sağlıyor” dedi.

 

Interpipe ile imzaladıkları anlaşmadan duydukları memnuniyeti ifade eden Aydın Boru Genel Müdürü Bülent Ketenci, “Çelik boru, stok ve malzeme dağıtımında yılların deneyiminin yanında, yeni ortaklığımız gerek satış öncesi gerek sonrası müşteri memnuniyetine verdiğimiz önemin bir göstergesidir” diye konuştu.

 

Çelik endüstrisinde 1895 yılından bu yana faaliyet gösteren Interpipe, 2012 yılında 1.11 milyon ton karbon çelik boru üretti.

Önceki ve Sonraki Haberler