1. HABERLER

  2. ELEKTRİKLİ ARAÇLAR

  3. Ionbee yatırımcı arıyor

Ionbee yatırımcı arıyor

Temiz ve yeşil enerji üretimine katkı sağlama misyonuyla kurulan şarj ve batarya teknolojileri girişimi Ionbee, fonbulucu platformunda yatırım turunu başlattı.

Ionbee yatırımcı arıyor

Enerji Günlüğü - Temelleri 2020 yılında atılan şarj ve batarya teknolojileri girişimi Ionbee, paya dayalı kitle fonlama turuna çıktı. Şirket, yatırım turunda şirket paylarının yüzde 7,50’sinin yatırımcılara arzı yoluyla 10 milyon TL fona ulaşmayı hedefliyor. 

ÖN TALEP UMUT VERİCİ

Kampanya öncesi yapılan süreçte 3 bin 684 yatırımcıdan yaklaşık 16,1 milyon TL ön talep alan Ionbee, ön yatırım talebi oluşturarak turun ilk beş günü içerisinde en az bildirdiği ön talep tutarı kadar yatırım yapan yatırımcılara buna ilave olarak yüzde 10 bedelsiz pay dağıtımı yapacak.  30 Kasım’a kadar devam edeceği bildirilen yatırım turu bireysel ve kurumsal tüm yatırımcıların katılımına açıkken, belirlenen minimum yatırım tutarı bin TL.

AC VE DC ŞARJ CİHAZLARI ÜRETİYOR

Ionbee, donanım tarafında 3,7 kW'dan 22 kW'a kadar AC ve 20 kW ile 120 kW arası DC hızlı şarj cihazları geliştirip üretiyor. Tüm ürünler kapsamlı testlerden geçirilerek ticarileşmiş durumda olan şirketin ayrıca özel izolasyon Type2 soket ve kablo imalatı ile ihracata yönelik hedefleri de bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler