1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İpek`in Batman`daki ruhsatı sona erdi

İpek`in Batman`daki ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim AŞ'nin Batman ve Bitlis il sınırları içinde sahip olduğu bir adet petrol arama...

İpek`in Batman`daki ruhsatı sona erdi

Enerji Günlüğü - İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim AŞ'nin Batman ve Bitlis il sınırları içinde sahip olduğu bir adet petrol arama ruhsatının süresi doldu.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'den verilen bilgiye göre, İpek Grubu'nun enerji şirketi İpek Doğal Enerji Kaynakları Araştırma ve Üretim AŞ’nin Batman, Bitlis illerinde sahip bulunduğu AR/İPK/4555 hak sıra no.lu petrol arama ruhsatının müddeti doldu.

Ruhsat süresinin 26 Ağustos 2015 tarihinde sona ermesi nedeniyle, mevzuatın şirkete yüklediği mükellefiyetlerin yerine getirilmemesinden dolayı zarar görmüş olanlar varsa bunlar tazmin edilecek.

İlgililerin, maruz kaldıkları zarar ve hasara ait tazminatın şirketin teminatından karşılanabilmesi için bir yıl içinde yetkili mahkemeden kesinleşmiş bir karar alarak Petrol İşleri Genel Müdürlüğü'ne başvurabilecek.

...

Önceki ve Sonraki Haberler