1. HABERLER

  2. PETROL

  3. İpragaz tahsilatları Turkcell Cüzdan ile yapacak

İpragaz tahsilatları Turkcell Cüzdan ile yapacak

Enerji Günlüğü - LPG şirketi İpragaz müşterileri ve tüpgaz bayileri, LPG ödemelerini Turkcell Cüzdan ile yapabiliyor. Turkcell ve İpragaz işbirliğiyle...

İpragaz tahsilatları Turkcell Cüzdan ile yapacak

Enerji Günlüğü - LPG şirketi İpragaz müşterileri ve tüpgaz bayileri, LPG ödemelerini Turkcell Cüzdan ile yapabiliyor. 

Turkcell ve İpragaz işbirliğiyle hayata geçirilen mobil ödeme sistemiyle artık İpragaz, bayilerinden Turkcell Cüzdan servisi ile uzaktan ödeme alabilecek. POS makinesi ve yüz yüze tahsilat zorunluluğunu ortadan kaldıran sistem sayesinde hem operasyon maliyetleri azalacak hem de bayiler ödemelerini zahmetsizce gerçekleştirebilecek.

İletişim ve teknoloji şirketi Turkcell ve LPG firması İpragaz, tüm mobil cihazlardan ve kişisel bilgisayarlardan kullanılabilen bir mobil ödeme sistemi geliştirdi. Sistem sayesinde Turkcell hat sahibi İpragaz bayi ve müşterileri, İpragaz’a olan borçlarını Turkcell Cüzdan servisi aracılığı ile ödeyebiliyor.

Türkiye’de ilk kez sunulan mobil ödemeyle uzaktan tahsilat sistemi sayesinde, satış temsilcileri, ister mobil cihazlarından isterlerse bilgisayarlarından tahsil edecekleri ücreti görebiliyor,POS makinesi taşımalarına ve bayilere gitmelerine gerek kalmadan, uzaktan tahsilat yapabiliyorlar.

Turkcell Kurumsal Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, "İpragaz iş birliğimiz sayesinde, Turkcell Cüzdan’a abone olarak sahip oldukları Garanti Bankası kartlarını Turkcell Cüzdan’a ekleyen Turkcell müşterileri, tahsilat talebi geldiğinde zahmetsizce ödeme işlemlerini yapabilecek. Dünyanın en gelişmiş mobil ödeme çözümü olan Turkcell Cüzdan, İpragaz’a operasyonel anlamda önemli bir maliyet avantajı sağlıyor. Türkiye’nin ilk mobil ödemeyle tahsilat sistemi için tüpten otogaza, fırınlardan restoranlara çok geniş yelpazede hizmet veren İpragaz ile iş birliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz" dedi.

İpragaz Genel Müdürü Selim Şiper ise "Turkcell işbirliği çerçevesinde hazırlanan proje ile tahsilat sürecinde operasyonel maliyetlerimizi azaltmayı ve bayilerimizin kolay ödeme aracı kullanarak hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlıyoruz. Dünyada ve Türkiye’de ilk kez uygulanan bu çalışmanın bir parçası olmaktan dolayı da çok memnunuz" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler