1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İpragaz’a birbiri ardına iki ödül

İpragaz’a birbiri ardına iki ödül

İpragaz 4. CX Awards Turkey 2021’de ‘İyi Fikir Ödülü’, grup şirketi EVAS ise Design Turkey’de ‘İyi Tasarım Ödülü’ aldılar

İpragaz’a birbiri ardına iki ödül

Enerji Günlüğü - Enerji şirketi İpragaz, Türkiye’nin en başarılı müşteri deneyimi projelerini üreten markaların ödüllendirildiği 4. CX Awards Turkey 2021’de ‘Dijital Müşteri Deneyimi’ kategorisinde ‘İyi Fikir Ödülü’nün sahibi oldu. İpragaz’ın, dünyanın en büyük LPG tüp ve oto tank üreticilerinden olan grup şirketi EVAS ise Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde, EvaSmart Akıllı LPG Tüpü ile ‘Elektrikli Ev Cihazları ve Kişisel Bakım Ürünleri’ kategorisinde ‘İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

İLK ÖDÜL ‘İYİ FİKİR’

Nice Medya tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin ilk müşteri deneyimi ödülü olan 4. CX Awards Turkey 2021’de kazanan şirketler belli oldu. Türkiye’nin en önemli markalarının yarıştığı organizasyonda, bu yıl 6 ana kategori ve 3 de jüri özel kategoride toplam 23 marka, ödüle layık görüldü. Kazanan şirketler, 15 Aralık’ta İstanbul’da düzenlenen özel bir törenle ödüllerini aldı. Türkiye’nin en başarılı müşteri deneyimi projelerini üreten markaların ödüllendirildiği organizasyonda, İpragaz da müşteri memnuniyeti odaklı hizmet ve uygulamaları ile ödüle layık görüldü. Son olarak müşteri dostu online sipariş ve sadakat platformu iPApp ile de fark yaratan İpragaz, ‘Dijital Müşteri Deneyimi’ kategorisinde ‘İyi Fikir Ödülü’nün sahibi oldu. 

İKİNCİ ÖDÜL İYİ TASARIMA

İpragaz’a ikinci ödül ise, grup iştiraki EVAS ile tasarım alanında geldi. Ticaret Bakanlığı ve TİM'in koordinasyonuyla düzenlenen ‘Design Week Turkey 2021’ kapsamında verilen ‘Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’, 17 Aralık’ta gerçekleştirilen bir törenle sahiplerini buldu. İpragaz’ın, dünyanın en büyük LPG tüp ve oto tank üreticilerinden olan grup şirketi EVAS da akıllı tüpü ile ödüle layık görüldü. İki ayrı kategoride 45 firmanın ödüllendirildiği törende, EVAS hayal gücünün teknoloji ile birleşimi olan EvaSmart Akıllı LPG Tüpü ile ‘Elektrikli Ev Cihazları ve Kişisel Bakım Ürünleri’ kategorisinde ‘İyi Tasarım Ödülü’ne layık görüldü.

Önceki ve Sonraki Haberler