1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. İpragaz’dan çevre temizliği

İpragaz’dan çevre temizliği

İpragaz Gönüllüleri, Saros Körfezi’nde yürütülen temizlik faaliyeti kapsamında İbrice Limanı mevkiinde denizin dibinden kilolarca metal ve plastik atık topladılar.

İpragaz’dan çevre temizliği

Enerji Günlüğü - İpragaz Gönüllüleri, 21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde hem şirketin dolum tesislerinin çevresinde hem de Saros Körfezi’nde çöp toplama etkinliği düzenledi.

İpragaz, “Temiz Dünya, Temiz Gelecek” mottosuyla sürdürülebilir bir geleceğe katkıda bulunacak gönüllü etkinlikler düzenliyor. Her yıl 21 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde temizlik çalışmaları yapan İpragaz Gönüllüleri, bu yıl da hem şirketin dolum tesislerinin çevresinde hem de Saros Körfezi’nde çöp toplama etkinliği düzenledi.

Ege Denizi’nin kuzeyinde yer alan Saros Körfezi’nde yürütülen temizlik faaliyeti kapsamında İbrice Limanı mevkiinde dalış yapan gönüllüler, denizin dibinden kilolarca metal ve plastik atık topladılar.

İpragaz’ın bu etkinliği, çevre bilincinin toplum genelinde yaygınlaştırılmasına katkı sağlarken sürdürülebilir bir gelecek için atılan adımları da teşvik ediyor. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler