1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İran enerji trafiği yoğun

İran enerji trafiği yoğun

Enerji Günlüğü – ABD enerji heyeti Mart ayında İran’ı ziyaret ederek görüşmelerde bulunacak. Yine üç Alman şirket önümüzdeki günlerde İran...

İran enerji trafiği yoğun

Enerji Günlüğü – ABD enerji heyeti Mart ayında İran’ı ziyaret ederek görüşmelerde bulunacak. Yine üç Alman şirket önümüzdeki günlerde İran ile tanışma ziyaretinde bulunacak.

İran haber ajansı Mehr’in verdiği bilgiye göre, ABD enerji heyeti gelecek ay Tahran’ı ziyaret ederek yeni enerji yatırımlarıyla ilgili görüşmelerde bulunacak. Alman Siemens, Linde ve BASF şirketleri de İran ile tanışma ziyareti gerçekleştirecek.

Fransız petrol ve gaz şirketleri ile görüşmelere başlayan Tahran ayrıca Alman Siemens, Linde ve BASF ile de görüşmelere başlayacak. Bu üç Alman şirketi önümüzdeki günlerde Tahran’a tanışma ziyaretinde bulunacaklar.

ABD, İNGİLTERE VE JAPONYA KONFERANSA KATILACAK

Ayrıca İran’ın Enerji Ekonomisi Derneği Başkanı Muhammed Mazraati, 2014 yılının Mart ayı başında Tahran’da düzenlenecek olan bir Uluslararası Enerji Konferansı’na ABD, İngiltere ve Japonya’nın petrol şirketleri temsilcilerinin de katılmasının öngörüldüğünü açıkladı.

Mazraati, söz konusu Konferans kapsamında İran’ın petrol, doğal gaz ve petrokimya sektörlerine ilişkin değerlendirmeler yapılmasının planlandığını belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler