1. HABERLER

  2. DOĞALGAZ

  3. İran - Pakistan gaz hattı görüşülecek

İran - Pakistan gaz hattı görüşülecek

Enerji Günlüğü - İran Ulusal Petrol Şirketi NIOC ile Pakistan Yurtiçi Gaz Sistemleri ISGS'nin İran-Pakistan Doğalgaz Boru Hattı Projesini ele alacakları...

İran - Pakistan gaz hattı görüşülecek

Enerji Günlüğü - İran Ulusal Petrol Şirketi NIOC ile Pakistan Yurtiçi Gaz Sistemleri ISGS'nin İran-Pakistan Doğalgaz Boru Hattı Projesini ele alacakları ifade edildi.

Pakistan Federal Petrol ve Doğal Kaynaklar Bakanı Shahid Khaqan Abbasi İRNA haber ajansına verdiği demeçte, İran Ulusal Petrol Şirketi NIOC yetkililerinin bir kaç gün içinde Pakistan'a bir ziyaret gerçekleştirerek, Pakistan Yurtiçi Gaz Sistemleri ISGS yetkilileriyle İran-Pakistan Doğalgaz Boru Hattı Projesi'nin nasıl gerçekleştirileceği ve diğer konular üzerinde görüşebileceklerini söyledi.

FİNANCİAL TİMES'A YALANLAMA

Pakistan Federal Petrol ve Doğal Kaynaklar Bakanı Shahid Khaqan Abbasi ayrıca, kendisini kaynak göstererek haber yapan Financial Times'ı yalanladı.

FT, Cuma günü Pakistan'ın İran Güney Pars Gaz sahasından gaz alımını yapamaması nedeniyle İran'ı ayda 200 milyon dolar ödeme yapma talebinden vazgeçirdiğini yazmıştı. Abbasi ise FT'ye hiç böyle bir röportaj vermediğini söyledi.

Önceki ve Sonraki Haberler