1. HABERLER

  2. ETKİNLİKLER

  3. IRENEC 2020 sanal ortamda yapılacak

IRENEC 2020 sanal ortamda yapılacak

Mevcut enerji ağını gelecekte tümüyle yenilenebilir enerjilere dönüştürmenin Türkiye boyutunda değerlendirileceği IRENEC 2020, 4-6 Haziran 2020 tarihleri arasında sanal ortamda gerçekleştirilecek.

IRENEC 2020 sanal ortamda yapılacak

Enerji Günlüğü - Mevcut enerji ağını gelecekte tümüyle yenilenebilir enerjilere dönüştürmenin Türkiye boyutunda değerlendirileceği IRENEC 2020, 4-6 Haziran 2020 tarihleri arasında sanal ortamda gerçekleştirilecek.

Avrupa Yenilenebilir Enerji Birliği Türkiye Bölümü EUROSOLAR Türkiye’nin her yıl düzenlediği IRENEC Uluslararası Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansları’nın onuncusu da yoğun bir gündem ile gerçekleştirilecek. Konferans Covid-19 önlemleri nedeniyle Haziran 2020 tarihleri arasında online olarak gerçekleştirilecek.

IRENEC 2020 10. Uluslararası Yüzde 100 Yenilenebilir Enerji Konferansı’nın amacı, yüzde 100 yenilenebilir enerjilere dönüşümün teknik, ekonomik, siyasi boyutlarının ve sanayide, mimaride, ulaşımda ve eğitimde hayata geçme yollarının tartışılacağı uluslararası bir platform yaratmak. Konferansta Türkiye’nin yenilenebilir enerji geleceğini ile ilgili bilgi ve değerlendirmeler yapılarak katılımcıların katkılarıyla enerji dönüşümünün biçimlendirilmesi hedefleniyor. 

Konferans programına ve diğer ayrıntılara www.irenec.org sayfasından ulaşılabiliyor. 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler