1. HABERLER

  2. SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

  3. Işıklar, bu akşam Dünya Saati için kapanıyor

Işıklar, bu akşam Dünya Saati için kapanıyor

Enerji Günlüğü – WWF-Türkiye’nin yürüttüğü ve bugün dünyanın en büyük çevre hareketi olarak devam eden Dünya Saati’ne Türkiye'den de destek...

Işıklar, bu akşam Dünya Saati için kapanıyor

Enerji Günlüğü – WWF-Türkiye’nin yürüttüğü ve bugün dünyanın en büyük çevre hareketi olarak devam eden Dünya Saati’ne Türkiye'den de destek büyüyor. Akbank, WWF (Dünya Doğayı Koruma Vakfı)’nin  tüm dünyada çağrı yaptığı "Dünya Saati" uygulamasına, Sabancı Center'daki ışıkları söndürerek katılacak. Çevre ve iklim değişikliği alanlarında önemli sosyal sorumluluk projeleri sürdüren Akbank, WWF-Türkiye’nin yürüttüğü  "Dünya Saati" kampanyasına bu yıl da katılıyor. Her yıl Mart ayının son Cumartesi günü herkesi iklim değişikliğiyle mücadele konusunda düşünmeye davet eden WWF-Türkiye, bu yıl da bu akşam saat 20:30 – 21:30 saatleri arasında ışıkların söndürülmesi çağrısında bulundu.

LE MERIDIEN, MÜŞTERİLERİNİ MUM IŞIĞINDA AĞIRLAYACAK

Starwood Hotels & Resorts Grubu, çevre sorunlarına ve doğaya dikkat çekmek amacıyla Dünya Saati uygulamasına katılıyor. Şehrin yeni nesil oteli Le Méridien İstanbul Etiler, Doğal Hayatı Koruma Vakfı (WWF)’nın organizasyonunda gerçekleştirilen ve çevre sorunları ile ilgili farkındalık yaratmayı hedefleyen Dünya Saati (Earth Hour) uygulamasına katılıyor. Earth Hour kutlamaları kapsamında bu akşam saat 20.30’da aydınlatmalarını ve zorunlu olmayan dış ışıklarını kapatarak, restoran ve bar gibi alanları mum ışığı ile aydınlatacak olan Le Meridien İstanbul Etiler Oteli, ışıkların sönmesinin ardından da otel misafirleriyle Hub bölümünde bir kutlama gerçekleştirecek.

BİR DESTEK DE AVEA’DAN

font-family:"Calibri","sans-serif";mso-ascii-theme-font:minor-latin;mso-hansi-theme-font:

minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-theme-font:minor-bidi>Avea da Doğal WWF iklim değişikliği ve çevre sorunlarına dikkat çekmek amacıyla 2007 yılında tüm dünyada başlattığı 

minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";

mso-bidi-theme-font:minor-bidi>''Dünya Saati'

minor-latin;mso-hansi-theme-font:minor-latin;mso-bidi-font-family:"Times New Roman";

mso-bidi-theme-font:minor-bidi>' uygulamasına destek verdiğini açıkladı. Destek kapsamında Avea,  bu akşam 20.30 - 21.30 saatleri arasında Maçka Genel Müdürlük, Güneşli ve Avea AR-GE Merkezi-Ümraniye olmak üzere 3 binasında ışıklarını söndürerek dünya saati uygulamasına katkıda bulunacak.

Önceki ve Sonraki Haberler