1. HABERLER

  2. KARİYER/ATAMA

  3. İskenderun Teknik Üniversitesi petrol ve doğalgaz uzmanı 2 hoca arıyor

İskenderun Teknik Üniversitesi petrol ve doğalgaz uzmanı 2 hoca arıyor

İskenderun Teknik Üniversitesi, petrol ve doğalgaz uzmanı bir doçent ile bir doktoru işe alacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi petrol ve doğalgaz uzmanı 2 hoca arıyor

Enerji Günlüğü - İskenderun Teknik Üniversitesi, petrol ve doğalgaz uzmanı bir doçent ile bir doktoru işe alacak.

İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Bölümü’ne bağlı Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Anabilim Dalında görevlendirmek üzere doktor unvanlı bir kişiyi öğretim üyesi olarak işe almak istiyor. 

Adayların doktora derecesini Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği alanında almış olmaları gerekiyor. Doktor kadrosuna yapılacak başvurular en geç 16 Haziran 2021 günü mesai saati sonuna kadar, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Üniversite, aynı Anabilim Dalında çalıştıracağı bir de doçent unvanlı öğretim üyesi alacak. 

Doçent kadrosuna başvurmak isteyen adaylardan doçent unvanını Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği alanında almış olmaları; petrol ve doğalgaz, rezervuar, sondaj ve/veya kuyu tamamlama konularından en az birinde uluslararası düzeyde bilimsel çalışmalar yapmış olmaları bekleniyor. 

Doçent kadrosuna yapılacak başvurular en geç 16 Haziran 2021 günü mesai saati sonuna kadar, İskenderun Teknik Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Dairesi Başkanlığına şahsen ya da posta yoluyla yapılacak.

Önceki ve Sonraki Haberler