1. HABERLER

  2. ELEKTRİK

  3. İskenderun Teknik Üniversitesi profesör ve yardımcı doçent alacak

İskenderun Teknik Üniversitesi profesör ve yardımcı doçent alacak

Enerji Günlüğü - İskenderun Teknik Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü için, bir adet profesör,...

İskenderun Teknik Üniversitesi profesör ve yardımcı doçent alacak

Enerji Günlüğü - İskenderun Teknik Üniversitesi, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü için, bir adet profesör, Enerji Sistemleri Mühendisliği Bölümü ile Metalürji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü için de birer adet yardımcı doçent istihdam edilecek.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Anabilim Dalı için başvuracak adaylarda, doçentliğini elektrik- elektronik mühendisliğini alanında yapmış olmak ve yenilenebilir enerji kaynakları ve elektromanyetik dalgaların kırınımı konularında bilimsel çalışmalar yapmış olmak şartları aranıyor.

Enerji Sistemleri Mühendisliği  ile Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Anabilim Dallarında istihdam edilecek adayların da, lisans, yüksek lisans ve doktora derecelerinden en az ikisini alanlarında almış,  SCI/SCI-E indekslerinde taranan dergilerde alanlarında makaleler yayınlamış ve yurtdışında en az bir yıl akademik tecrübe edinmiş olmaları gerekiyor.

İlanla ilgili ayrıntılı bilgiye üniversitenin web sayfasından ulaşılabilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler